Guest Krystyna Report post Posted January 2, 2020 Witam. Nie sądziłam że będę musiała prosić obcych ludzi o pomoc... Wychowywałam się w domu dziecka. Dawalam sobie świetnie radę do pewnego momentu... Dwa lata temu straciłam pracę. Wychowuje sama troje dzieci. Bank wypowiedział mi pożyczkę. Komornik usiadł na konto ale z tym dałam rade. Dogadalam się na miesieczne raty. 1000 zl. Dla mnie kwota ogromna. Poza tym są też inne długi. W sumie ok 30000zl. Na juz do spłaty prawie 7000. Miesiecznie mam ok 4000zl dochodów ale przy trójce dzieci i utrzymabiu mieszkania najzwyczajniej w swiecie tego nie ogarniam. Nie mam rodziny do której moge zwrocic sie o pomoc dlatego jestem tutaj... Prosze i Dziekuje. Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted June 30, 2022 Tak to prawda niestety, więc lepiej uważać z pożyczaniem pieniędzy. a jeśli już mamy jakieś zadłużenie to na pewno bardzo pomocna będzie konsolidacja chwilówek Dąbrowa Górnicza - polecam się tematem zainteresować Share this post Link to post Share on other sites