Guest kamila Report post Posted October 22, 2019 Witam Jestem byłą ofiarą przemocy rodzinnej Juz od 1 roku czasu jestem zdala od rodziny, jestem mlodą i chorą osobą cierpie na stałą depresje lękową, nie mam nikogo bliskiego. W mieście w ktorym przebywam nie moge znalazc pracy jest ciezko, posiadam orzeczenie o niepęlnosprawności. Mam prooblem z utrzymaniem ze względu na brak finansów. Bardzo proszę o pilną pomoc. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gosia Report post Posted February 18, 2020 Witaj Kamilo. Jesli chcesz o tym porozmawiac zapraszam do kontaktu luctos@wp.pl Share this post Link to post Share on other sites
myles.reilly 1 Report post Posted March 23, 2020 Taka sytuacja może mieć wpływ na psychikę, może warto porozmawiać w psychologiem. Share this post Link to post Share on other sites
rhianna27 0 Report post Posted March 26, 2020 To zawsze zostawia piętno na psychice, warto pomyśleć o terapii. Share this post Link to post Share on other sites
yogi 0 Report post Posted May 5, 2021 Pomoc psychologa otrzymacie w takich miejscach jak Pomarańczowe Ja - psychologia, psychoterapia - Poznań: http://www.terapiapoznan.pl/ . Warto się do nich zgłosić w tego typu sytuacjach. Share this post Link to post Share on other sites
trym 0 Report post Posted May 24, 2021 Cześć, są psycholodzy i prawnicy, którzy przyjmują za darmo Share this post Link to post Share on other sites