Nikoś 0 Report post Posted October 19, 2019 Tak jak w temacie, zastanawiam się gdzie wykupie e-receptę? Nigdy wcześniej nie miałem z tym do czynienia i nie wiem jak w ogóle przebiega taka procedura. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Misza Report post Posted October 25, 2019 W każdej aptece, musisz podać tylko kod wydrukowany lub z komórki - sprzedawca sobie zeskanuje i wyda leki. Share this post Link to post Share on other sites
Nikoś 0 Report post Posted November 18, 2019 Misza, akurat w jednej z aptek mi odmówiono, na szczeście okazało się, że w DOZ wydają takie recepty bez problemu. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted November 19, 2019 Niedługo już wszystkie apteki będą musiały. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted January 17, 2020 Chyba musisz zadzwonić do danej apteki i zapytać, czy można u nich taką receptę zrealizować. Share this post Link to post Share on other sites
herbatka 0 Report post Posted July 24, 2020 Obecnie wszystkie apteki mają obowiązek realizacji e-recepty ale jedną z pierwszych aptek, które wprowadziły e-recepty były apteki DOZ. Właśnie dlatego jestem ich stałą klientką od lat Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted October 14, 2020 Ja od początku pandemii korzystam z takich recept na przykład na tabletki antykoncepcyjne vines i w każdej aptece mogę je wykupić bez problemu, najczęściej dostaję receptę na kilka opakowań więc idę tam gdzie taniej Share this post Link to post Share on other sites