Guest Agata Report post Posted September 3, 2019 Potrzebuje pomocy. Mam kilku komorników kiedyś byłam w domu dziecka nie mogłam liczyć na rodziców mimo że pracowałam chodziłam do szkoły nie byłam w stanie się z tego utrzymać i pomagać młodszego.rodzeństwu. Mam 23 lata i synka który ma 10 miesięcy. Odeszlam od partnera miesiąc temu bo mnie poniżał kilkakrotnie uderzył i codziennie pokazywał to ze jestem gorsza. W tej chwili mieszkam u matki bo nie mam innej możliwości ojca juz nie mam. W domu.jest strasznie nie ma warunków chciała bym wyremontować to mieszkanie ale zwyczajnie mnie nie stac. Nic w tym domu nie ma oprócz zepsutych mebli i wilgoci. Śpię na materacu. Potrzebujemy tak naprawdę wszystkiego. Mieszkam na dolnym Śląsku. Zostawiam swój numer 782039983 Share this post Link to post Share on other sites
Prawnik 8 Report post Posted September 5, 2019 Może spróbuje Pani poszukać wsparcia w domu Samotnej Matki? Tam pomogą Pani stanąć na nogi, poszukać pracy i zaoferują dach nad głową... A od męża proszę wyegzekwować alimenty na synka! (pomoc prawną również oferują takie domy wsparcia) Share this post Link to post Share on other sites