darkan 0 Report post Posted July 29, 2019 Hej, jak w temacie szukam miejsca, gdzie można obejrzeć coś ciekawego w dobrej jakości. Gdzie najczęsciej oglądcie? Share this post Link to post Share on other sites
Huberta214 0 Report post Posted October 7, 2019 Ja obecnie mam wykupiony dostęp cda premium, ale co jakiś czas wchodzę na zalukaj, lub na https://strefa-filmu.pl, żeby obejrzeć świeżynki z kin Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted October 8, 2019 ja korzystam tylko z platform internetowych bo można za darmo oglądać filmy i seriale i nie trzeba czekać na następny odcinek Bóg wie ile, tylko od razu sobie obejrzeć. No chyba że to jakiś nowy serial, to wtedy inna sprawa. Share this post Link to post Share on other sites
oconner.andy 0 Report post Posted February 12, 2020 Zazwyczaj wchodzę na https://vodlife.pl/polecane-filmy-i-seriale i oglądam polecane filmy i seriale. Jaki gatunek odpowiada Wam najbardziej? Czasem zniechęcamy się tym, że nie wiemy co obejrzeć. Wtedy najczęściej zamiast wyszukiwania konkretnych tytułów korzystamy z gotowych list dobrych filmów na wieczór proponowanych przez internautów. Share this post Link to post Share on other sites
hipoteka123 0 Report post Posted May 12, 2020 Uwielbiam telewizje online, a jeszcze bardziej uwielbiam możliwość oglądania filmów i seriali online! Z mojej strony polecam bardzo High School Musical 3 oraz melodramat Trzy metry nad niebem Share this post Link to post Share on other sites
sylvan86 0 Report post Posted May 13, 2020 Warto mieć konta na serwisach streamingowych jak Netflix, tam jest ogromny wybór filmów i seriali. Share this post Link to post Share on other sites
shanny82 0 Report post Posted May 18, 2020 Jeśli filmy i seriale to tylko netflix i hbo go. Share this post Link to post Share on other sites
pozyczka123 0 Report post Posted June 5, 2020 (edited) Nie mogę żyć bez telewizji online, spanko bez wcześniejszego netflixa to nie spanko! Z mojej strony polecam bardzo 365 dni oraz lekki horror Obecność 3 Edited June 5, 2020 by pozyczka123 Share this post Link to post Share on other sites
hipotecznik1 0 Report post Posted July 21, 2020 Telewizja online to jeden z najlepszych wynalazków na świecie, zdecydowanie!! Polecam również stronę z filmami i super opisami a nawet recenzjami. Podam przy okazji dwa mam nadzieje super filmy Top gun Maverick oraz Czarna wdowa Share this post Link to post Share on other sites
wicker 0 Report post Posted August 29, 2020 (edited) Nie wiem jak bym spędzał czas bez telewizji online, polecam stronki z tymi filmami: Nie czas umierać oraz Tenet Edited August 29, 2020 by wicker Share this post Link to post Share on other sites
urokodo2 0 Report post Posted November 3, 2020 Nie wiem co bym robił bez TV online, jeśli szukacie to polecam takie o to 3 linki: After 2, Szybcy i wściekli 9 i na koniec: Listy do M 3 Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted November 19, 2021 Jeśli chodzi o filmy o finansach, które warto obejrzeć, to znalazłam na ten temat ciekawy artykuł, można przeczytać tutaj. Mnie osobiście najbardziej podoba się "Wilk z Wall Street". Widział ktoś z Was pozostałe? Share this post Link to post Share on other sites
Naum3891 0 Report post Posted November 19, 2021 Nie przepadam za filmami o finansach. Share this post Link to post Share on other sites
minesota 0 Report post Posted June 23, 2022 Jeśli chodzi o filmy to na vodgo.pl a co do seriali to od lat stare, dobre, sprawdzone seriale.co Share this post Link to post Share on other sites
ssporer 0 Report post Posted June 23, 2022 Stanowczo wystarczy mi tylko konto na HBO Go i Netflix Share this post Link to post Share on other sites
clovis04 0 Report post Posted August 24, 2022 (edited) Uwielbiam oglądać różne produkcje, ale jeśli mam być szczera to preferuję seriale niż filmy. Ostatnio jednak nie umiem znaleźć żadnych ciekawych historii odcinkowych, dlatego skupiam się na tej drugiej opcji. Trafiłam nawet na świetny artykuł, w którym był spis sugerujący jaki gatunek filmów warto wybrać na wieczór. Skorzystałam z ich propozycji i muszę przyznać, że świetnie się bawiłam. Edited August 24, 2022 by clovis04 Share this post Link to post Share on other sites
marlen64 0 Report post Posted August 24, 2022 Tegoroczne upały sprawiają, że ogromną przyjemnością jest seans w chłodnej sali kinowej, lub wieczorny relaks przed telewizorem. Warto wybrać odpowiedni film, który nadaje się do oglądania w samotności, z partnerem lub ze znajomymi. _________________________________Najlepsze filmy na gorące, letnie wieczory Share this post Link to post Share on other sites
ben52 0 Report post Posted October 5, 2022 W sieci znaleźć możemy jednak nie tylko mobilne aplikacje, najnowsze urządzenia czy inne nowinki technologiczne. Wielu z nas nadal woli rozrywkę w nieco bardziej klasycznym wydaniu i sięga po filmy, seriale czy plotki z życia gwiazd. Informacje na temat ciekawych portali rozrywkowych znalazłam tutaj https://www.jelonka.com/darmowe-programy-i-aplikacje-gdzie-szukac-najlepszych-105360 Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted October 6, 2022 Czy posiadacie swój ulubiony portal z serialami oraz filmami? skup nieruchomości Kraków Share this post Link to post Share on other sites
corine.kunde 0 Report post Posted October 11, 2022 Wyciskacze łez. Bardzo wzruszające. Zmuszające do myślenia. Często czułe, romantyczne, ale jednocześnie bolesne. Takie właśnie są melodramaty. Na przestrzeni lat powstało ich tak wiele, że zapewne ciężko byłoby je nawet zliczyć. _________________________________Najpiękniejsze melodramaty, które skradną ci serce Share this post Link to post Share on other sites
xdietrich 0 Report post Posted October 12, 2022 Najczęściej na Netflixie Share this post Link to post Share on other sites
miriam 0 Report post Posted October 24, 2022 Jeżeli lubicie oglądać telewizję to myślę, że przyda Wam się także tuner dvb-t usb mpeg4 - n telewizji nowej generacji: https://e-media.com.pl/Tunery-c8177 . Uważam, że warto mieć tuner, aby nasz telewizor odbierał więcej różnych kanałów. Zachęcam więc do takiego zakupu. Share this post Link to post Share on other sites
hvonrueden 0 Report post Posted January 4, 2023 Ja lubię oglądać filmy akcji i sci-fi Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted January 8, 2023 W dużej mierze wiele osób na pewno lubi oglądać filmy i ja również jestem zdania, że bardzo ważną sprawą jest to aby wiedzieć także jak najwięcej o festiwalu filmów chrześcijańskich. Uważam, że bardzo wiele informacji na pewno znajdziemy na stronie https://www.christianfilmfest.org/ więc oczywiście zachęcam każdego aby zapoznał się z tymi wiadomościami. Share this post Link to post Share on other sites
damiano89 0 Report post Posted March 17, 2023 Ja lubię oglądać filmy akcji oraz komedie, no i czasem horrory, a całe filmy i seriale znajduję na https://vider.online/ bo można znaleźć nowe jak i stare produkcje. Share this post Link to post Share on other sites