Inwencja 0 Report post Posted July 25, 2019 Wiemy jak pomóc Ci wydostać się ze spirali zadłużeń. Nie czekaj, aż firmy windykacyjne zaczną pukać do Twoich drzwi. Zwalcz z nami swoje długi! Specjalizujemy się w umarzaniu długów oraz negocjowaniu warunków ich spłaty z wierzycielami! Pomagamy osobom z całej Polski, bez znaczenia na jakim etapie obecnie jest Twoja pożyczka czy kredyt. Koniecznie zgłoś się do nas jak najszybciej! Oferujemy: - darmową analizę Twojej sytuacji oraz przygotowanie planu działania; - kompleksową obsługę i reprezentację na każdym etapie postępowania; - przygotowanie wszystkich koniecznych pism procesowych; - umorzenie długów lub wynegocjowanie atrakcyjnego dla Ciebie plany spłaty wierzytelności. Masz pytania? Skontaktuj się z nami oraz umów na niezobowiązujące spotkanie! W wiadomości prywatnej e-mail: katarzyna.norkiewicz@kancelaria-pomoc.pl lub pod numerem: 664109041 ! Jesteśmy gotowi Ci pomóc! Share this post Link to post Share on other sites
adamik44 0 Report post Posted August 5, 2019 Kredyt należy spłacać. Jak można umorzyć coś, co się pożyczyło. Share this post Link to post Share on other sites
Inwencja 0 Report post Posted August 5, 2019 Jeśli popadło się w spiralę zadłużeń i nie ma możliwości spał, ma się ogromne długi- to można działać w ten sposób, prawnie. Share this post Link to post Share on other sites
Stelmach 0 Report post Posted August 9, 2019 Piszę w sprawie upadłości konsumenckiej, którą jestem zmuszona ogłosić. Kto mógłby mi w tym pomóc? Jak się za to zabrać? Nie chcę kompletnie zbankrutować... Co sądzicie o odpowiedniej kancelarii z Warszawy? https://kancelariad2dgroup.pl/upadlosc-konsumencka/ Share this post Link to post Share on other sites
olek77 0 Report post Posted August 21, 2019 Jak można umorzyć coś, co się pożyczyło? Share this post Link to post Share on other sites
Inwencja 0 Report post Posted August 21, 2019 Prawnie. Share this post Link to post Share on other sites