Guest Marta Report post Posted July 12, 2019 Witam, Mówią, że mądrość z wiekiem przychodzi pomimo starszego wieku popełniłam błąd który rozłożył mnie na łopatki. Zadłużylam się po uszy , szukam pomocy finansowej prywatnej ponieważ dla banku nie mam zdolności kredytowej i tu znowu pod górkę. Nie jestem biegła w Internecie a poza tym przekonałam się , że również naiwna . Szukając pomocy trafiłam na ogłoszenia ludzi bardzo nieuczciwych chociaż samo ogłoszenie wyglądało jakby dla mnie i znowu mój błąd zamiast pomocy problemy. Nie mogę zrozumieć postępowania ludzi ja sama całe życie uczciwie pracowałam z ludzmi i dla ludzi , nigdy nikogo nie oszukałam , nigdy nikogo nie okradałam a mnie oszukano i zero skrupułów. Serce boli a świat wywraca się do góry nogami , ludzie zapominają o tym co najważniejsze . Dlatego serdecznie proszę osobę która jest w stanie udzielić mi potrzebnej pomocy finansowej o kontakt na e-mail raczek@onet.com.pl. Broń Boże nie chcę nic za darmo , nie chcę nikogo oszukać , chcę po prostu uczciwego traktowania abym mogła spokojnie patrzeć w lustro . Share this post Link to post Share on other sites