Guest Mario Report post Posted May 27, 2019 Witam, Panie i Panowie, chciałbym się do was zwrócić z zapytaniem odnośnie multiwniosków itp. Chodzi mi o to, jak one działają, czy jak złoże przez nie wniosek to jaki jest klucz dobierania dla mnie ofert, czy jest tam jakas forma sprawdzania mojej zdolności kredytowej ? Czy rzeczywiście dobierają oferty do wymagań klienta ? Pytam ponieważ nie chce mi się weryfikować każdej oferty, oraz składać w kazdej firmie pożyczkowej wniosku, bo już kilka razy się sparzyłem. Jakie są wasze opinie na ten temat, ja znam kilka takich firm, chyba najbardziej znane to credyspl , wnioski z paydaymansion, chyba również sowafinansowa, znalazłem jeszcze w necie coś takiego jak shortcredit.pl i multiwniosek Słyszałem też opinie aby omijać tego typu firmy szerokim łukiem, ze względu na to, że później nie wie się gdzie masz pożyczkę, czy to prawda ? znacie jeszcze jakieś ? dzięki za odowiedz Share this post Link to post Share on other sites
ridi123 0 Report post Posted June 23, 2020 Ja mam doświadczenie tylko z SprintMoney.pl i polecam. Dostałam pożyczkę niemal idealną. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites