BarneyChop 0 Report post Posted May 16, 2019 Witam, potrzebuje pomocy pieniężnej w wysokości 25 - 30 tys. na spłatę chwilówek. Jakiś czas temu sytuacja zmusiła mnie do skorzystania z ofert chwilówek i wpadłem w sieć. Zarabiam miesięcznie średnio ok 3.500-4.000. Posiadam jeszcze kredyt bankowy, którego rata wynosi ok 1300 (spłacany regularnie). Chcę raz na zawsze pozbyć się zobowiązań z tytułu chwilówek i spłacać jedną wygodną rate. Na dzień dzisiejszy ciężko mi spłacać tak aby wszystkie firmy były zadowolone przez co non stop dostaje mase listów i telefonów z firm windykacyjnych. Proszę o pomoc. Kontakt meil: dambieszcz@gmail.com . Kontakt tel jest raczej wykluczony gdyż pracuje po 10-12 godz w miejscu gdzie jest słaby zasięg i do tego hałas uniemożliwiający swobodną rozmowę. Dodam że mieszkam z rodzicami i nie posiadam samochodu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zzz Report post Posted May 19, 2019 Zapomnij chłopie, że Ci ktoś pozyczy prywatnie. Prywatnie tylko pod zastaw nieruchomości i takie odsetki, że tragedia. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Asia7 Report post Posted May 23, 2019 Ja mało się znam na kredytach, jednakże również miałam bardzo trudną sytuację, nie będę się rozpisywała zbytnio, po prostu wpadłam w spiralę chwilówek, brałam jedną na spłatę drugiej, doszłam do sytuacji, w której miałam większą ratę niż moje zarobki, już myślałam, że nie dam rady, zaczęłam szukam jakieś pomocy, trafiłam poprzez moją koleżanką na jakiegoś doradcę, który obiecywał mi złote góry, po dwóch tygodniach, zadzwoniłam i chamsko powiedział, że niestety się nie da. Za drugim podejściem trafiłam na inną firmę, nie spodziewałam się niczego, byłam totalnie zdesperowana. Moje zdziwienie było gigantyczne, gdy jeden pan powiedział, że w obecnej sytuacji będzie bardzo ciężko uzyskać kredyt, natomiast obiecał pomoc doradczą, prowadził mnie przez kilka miesięcy za rękę, dowiedziałam się (dopiero od niego), że jest BIK, i że zapytania mają wpływ na zdolność kredytową! Po kilku miesiącach współpracy, dostałam bankowy kredyt! A najważniejsze jest to, że jest on na bardzo godziwych warunkach! Nigdy nie spodziewałam się, że będę mogła normalnie żyć i nie martwić się co będzie jutro. Także myślę, że nie warto uderzać w chwilówki, najlepiej jak znajdziesz rzetelną osobę, która Ci odpowie na wszystkie Twoja pytania, i pomoże w obecnej sytuacji. Dodam na koniec, że na obecną chwilę, jestem w tak dobrej sytuacji, że zaczynam głośno myśleć o kredycie hipotecznym. Uszy do góry! PS jeśli chodzi o firmę, która mi pomogła (mam nadzieję, że nie jest to żadna reklama), to tutaj jest strona internetowa: www.noblegroup.pl Share this post Link to post Share on other sites
Eriadox 0 Report post Posted July 25, 2019 Witam. Jestem w stanie ci pomóc @BarneyChop. Napisz do mnie na priv to pogadamy. Share this post Link to post Share on other sites
pożyczka 0 Report post Posted September 28, 2019 SPRAWDŹ SZYBKIE POŻYCZKI kliknij w link i złóż wniosek http://prywatna.net.pl Share this post Link to post Share on other sites
janekcichy 0 Report post Posted July 24, 2020 Bezpłatna pomoc dla osób zadłużonych: - otrzymałeś/aś nakaz zapłaty, wyrok lub pozew o zapłatę i nie wiesz jak się bronić? - w Twojej skrzynce pocztowej pojawił się list od komornika? - nęka Cię firma windykacyjna? Zadzwoń lub napisz do nas! - 514-547-991 lub wiadomość prywatna Share this post Link to post Share on other sites
roksana22 0 Report post Posted November 25, 2020 W dniu 25.07.2019 o 11:35, Eriadox napisał: Witam. Jestem w stanie ci pomóc @BarneyChop. Napisz do mnie na priv to pogadamy. Witam prosze o kontakt Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted April 20, 2021 (edited) Warto sprawdzić jak dostać kredyt konsolidacyjny, może się udahttp://gapp.pl/jak-uzyskac-kredyt-konsolidacyjny/ Edited April 20, 2021 by jocelyn Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted January 30, 2022 Sprawdź sobie czym jest kredyt oddłużeniowy Poznań . Z tego co ja czytałam to jest najlepszą opcją na wyjście z długów. Nie łam się, zawsze jest jakieś wyjście z nawet najgorszej sytuacji Share this post Link to post Share on other sites
PIA 0 Report post Posted May 18, 2022 W dniu 16.05.2019 o 20:31, BarneyChop napisał: Oddłużenie Upadłość Spłata Chwilówek. ODDŁUŻANIE. Konsolidacja pożyczek. Cała POLSKA Pomagamy klientom indywidualnym w wyjściu z tak zwanej spirali finansowej. Spłacamy chwilówki i inne zobowiązania pozabankowe niezależnie od ich statusu wymagalności i kwoty. BIK BIG KRD, windykacja, dług sprzedany, zaległości w płatnościach nie są dla nas problemem. Nie oceniamy. Pomagamy. Kancelaria oferuje: -porady prawne -sporządzenie pism procesowych -prowadzenie spraw przed sądami -antywindykacja -oddłużanie -kredyty frankowe -upadłość konsumencka - CZYŚCIMY HISTORIĘ BIK Więc jeśli jesteś dłużnikiem i nie radzisz sobie ze spłatą zobowiązań, nękają Cię wierzyciele, zastanawiasz się nad upadłością konsumencką bądź posiadasz kredyt we frankach Zapraszamy serdecznie do kontaktu! BEZPŁATNA WERYFIKACJA ORAZ ANALIZA SPRAWY bez wychodzenia z domu umowę wysyłamy prosto na maila nasi specjaliści służą pomocą przez cały etap sprawy Tel. 731 160 522 E-mail: biurosrpp@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites