Anna.Borowiaqk 0 Report post Posted May 16, 2019 NOWOŚĆ !! 150 000 PLN dla FIRM z NISKIM DOCHODEM ! WARTO PRZECZYTAĆ ! Nigdzie nie możesz uzyskać kredytu ze względu na brak dochodu? Prowadzisz firmę i potrzebujesz środków na jej rozwój? Zadzwoń,a pomogę Ci w uzyskaniu pieniędzy! - Masz niski przychód/dochód z PITu? Dla mnie to nie problem! - Strata w firmie lub brak zdolności,nie stanowią problemu! - Pomagam w uzyskaniu finansowania dla FIRM! - Akceptacja wniosków za poziomie oddziału! - Wieloletnie doświadczenie i współpraca z osobami decyzyjnymi,pozwoli mi dla Państwa znaleźć jak najlepsze rozwiązanie, - Akceptujemy system ratalny w ZUSie, - Nie weryfikujemy BIKu FIRMOWEGO - Akceptujemy opóźnienia na kredytach firmowych, - Minimalny staż firmy 12 miesięcy, - Długi okres kredytowania – aż 96 miesięcy, - Bardzo niskie oprocentowanie od 8,79%, - POSIADAM WIELE ROZWIĄZAŃ FINANSOWYCH! - Obsługuję Klientów z terenu całej Polski. Mam wielu zadowolonych Klientów,sprawdź:http://www.trojmiasto.pl/Doradca-Finansowy-A-Borowiak-o68184.html Nie czekaj dłużej. ZADZWOŃ lub NAPISZ już dziś w celu omówienia szczegółów. Anna Borowiak tel. 796-204-711 anna.borowiak@kredyty-borowiak.pl www.kredyty-borowiak.pl Share this post Link to post Share on other sites