Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
singiel

Obniżka oprocentowania w Credit Agricole

Recommended Posts

Generalnie chwalę sobie to konto prostooszczędzające plus. Rzeczywiście od każdego rachunku zatwierdzonego odbiorcy mam automatycznie 10% zwracane. W ciągu miesiąca Credit Agricole zwraca mi koło 100 zł.

A teraz dostałem info o obniżce oprocentowania:z dniem 18.03.2013r.  lokat terminowych:

• na 7, 14, 30, 60, 90, 180 i 270 dni, 1 rok, 2 lata do wysokości
    odpowiednio 1,7%, 1,8%, 2,2%, 2,4%, 3,0%, 3,2%, 3,6%, 3,8%, 4,0%,
  • Lokaty z Plusem na okres 180 dni i 1 roku do wysokości odpowiednio 3,4% i 4,0%

Obniżka oprocentowania lokat i kont oszczędnościowych jest jednak zrozumiałym krokiem wobec ostatnich decyzji RPP.

Kolejna obniżka oprocentowania w CA z dniem 15 kwietnia 2013:

1. obniżenie z dniem 15.04.2013 r. stałego oprocentowania lokat terminowych:
    - na 90, 180 i 270 dni oraz 1 rok do wysokości odpowiednio 2,5%, 3,0%, 3,2%, 3,5%,
    - Lokaty z Plusem na okres 180 dni i 1 roku do wysokości odpowiednio 3,2% i 3,7%.
  2. obniżenie z dniem 21.06.2013 r. zmiennego oprocentowania:
    - Rachunku Oszczędzam: z kwartalną kapitalizacją odsetek, z kwartalną kapitalizacją odsetek w ramach oferty specjalnej Zyski Dobrze Skalkulowane, z dzienną kapitalizacją odsetek,
    - 12-miesięcznej lokaty dynamicznej.

Promocja 10% zwrotu wydatków za rachunki wciąż trwa.