tom5656 0 Report post Posted February 20, 2019 (edited) Jestem osobnikiem, który ciężko pracuje, a zawsze brakuje pieniędzy do pierwszego. Dlatego często korzystam z usług AASA Tylko biorę pożyczki pozabankowe, to idealna opcja dla każdego z nas... kalkulator kredytowy pozwoli nam dokładnie obliczyć idealne opcje kredytowe. Właśnie ostatnia pożyczki w firmie Aasa Polska jest najlepszą jaką otrzymałem, zero ukrytych kosztów, szybka decyzja, możliwość odroczenia spłaty... rewelacja ! Edited February 20, 2019 by tom5656 Share this post Link to post Share on other sites
Mancx 0 Report post Posted June 10, 2019 A jest to polska firma o dobrej renomie czy nie wiadomo co ? Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted May 13, 2020 No właśnie, jakie opinie? Share this post Link to post Share on other sites
rebelsky 0 Report post Posted October 3, 2020 Mi zależy na pożyczce za 0 zł za pierwszym razem. Jest teraz taka oferta w jakiejś firmie? Share this post Link to post Share on other sites
samijo 0 Report post Posted November 9, 2021 Dla każdego, czyli za procent.. Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted December 21, 2021 Pożyczki to studinia bez dna, też mam problemy finansowe, ale nie brałabym pożyczki, lepiej zainteresować się kredytem. Share this post Link to post Share on other sites