gol77 0 Report post Posted January 24, 2019 Witam. Mój dobry przyjaciel zabiera się na wiosnę za generalny remont domu. Na początek chce odwiedzić jakiś dobry sklep z pokryciami dachowymi, liczy także na dobrą poradę osoby doświadczonej. Coś proponujecie? Share this post Link to post Share on other sites
pani_mgr 0 Report post Posted January 24, 2019 A z jakiego jest miasta? Tak w ciemno to ciężko coś polecić Share this post Link to post Share on other sites
gol77 0 Report post Posted January 27, 2019 wiele osób poleciło mi tę firmę https://polskiecentrumdachowe.pl/ podobno mają najlepsze oferty Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted May 8, 2019 W zasadzie lokalizacja nie powinna mieć jakiegoś dużego znaczenia, bo wiele firm tak, czy inaczej oferuje swoje usługi na terenie całego kraju. Ja sama wielokrotnie korzystałam z pomocy składu Steel Profil, bo zawsze mogłam liczyć na fachowe doradztwo i niezłe ceny. Mają do zaoferowania naprawdę tanie pokrycia dachowe, więc z oferty aż żal nie skorzystać. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted May 13, 2019 Warto porównywać oferty różnych tego typu firm. Share this post Link to post Share on other sites