brutality 0 Report post Posted December 21, 2018 Cześć, polecicie panie jakiś dobry instytut z lekarzem plastykiem z okolic Krakowa? Zastanawiam się nad plastyką brzucha. Robiłam już wszystko dieta, ćwiczenia, masaże i nic. Mój brzuch po ciąży wygląda nieciekawie, chciałbym mieć jeszcze kiedyś szansę założenia bikini..Polecacie panie jakiegoś konkretnego lekarza albo klinikę? Share this post Link to post Share on other sites
brutality 0 Report post Posted January 2, 2019 Dziewczyny polecacie zabiegi z kliniki http://www.dermedik.pl/ macie jakieś opinie na ich temat? Share this post Link to post Share on other sites
Antosia32 0 Report post Posted August 27, 2019 Teraz jest wiele tak naprawdę zabiegów bez operacji, może warto poszukać czegoś. Ostatnio małe zabiegi typu botox mi się bardzo spodobały w magicznej klinice, która ma wiele ciekawych propozycji w dobrej cenie. Czasem jak szukamy to znajdujemy dobre okazje. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted August 28, 2019 Warto kierować się doświadczeniem i renomą chirurga. Share this post Link to post Share on other sites