Zuljin 0 Report post Posted December 2, 2018 Dzień dobry. Moja żona jest w trzecim miesiącu ciąży, więc stwierdziliśmy, że już pora zacząć przygotowywać wyprawkę dla dziecka i poszukamy jakiegoś dobrego wózka na początek. Nie znam się w ogóle na tym, więc zdam się na Wasze propozycje. Zależy mi na tym by był wygodny i przede wszystkim bezpieczny dla dziecka. Coś polecicie? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Zuljin 0 Report post Posted December 11, 2018 znajomy polecił mi super sklep http://lonexcompany.com/pl/producent-wozkow-dzieciecych-lonex/ znacie? Share this post Link to post Share on other sites
ulala 0 Report post Posted January 4, 2019 My jeździmy wózkiem passo marki euro-cart i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Gondola z regulowanym zagłówkiem i funkcją jej bujania, przydatne w czasie kolek przynajmniej u nas. Siedzisko równie przestronne z regulowanym oparciem , wózek stabilny, zwinny, bezpieczny i wygodny. Prowadzenie go nie sprawia żadnych trudności zarówno w mieście jak i na wiejskich drogach. Share this post Link to post Share on other sites
kingali 0 Report post Posted March 12, 2019 A ja polecam optimo marki easygo . Optimo to nowoczesny wózek ze świetnym wyglądem, solidnie wykonany, sprawdzający się na spacerach bez zarzutu. Gondola jest duża i wygodna, siedzisko można zamontować tyłem lub przodem do kierunku jazdy. Duży plus daje za pojemny koszyk, uchwyt na butelkę oraz regulowaną wysokość prowadnicy. Share this post Link to post Share on other sites
Mallina 0 Report post Posted May 30, 2019 Wózek na szczęście już znalazłam, czy orientujecie się gdzie mogłabym znaleźć foteliki samochodowe 0-13kg? Znalazłam jednego z lepszych producentów i sklep z produktami dla dzieci https://mamaija.pl/foteliki-samochodowe-dzieciece/foteliki-samochodowe-0-13.html co o tym myślicie? Czy takie foteliki będą wygodne? Share this post Link to post Share on other sites
Walentyna 0 Report post Posted June 19, 2019 Ze względów praktycznych zdecydowałam się na wózek gondolę/spacerówkę frontera i jestem bardzo zadowolona. Jest lekki, zwrotny, łatwo zmienić jego funkcję, koła nie wymagają pompowania Share this post Link to post Share on other sites
gagatek 1 Report post Posted June 26, 2019 Nie kupowałem oddzielnej spacerówki, wystarczy mi z powodzeniem ta od x-landera, przynajmniej nie boję się że się wywróci albo że ciężko będzie nią się poruszać po piaszczystych ścieżkach. Share this post Link to post Share on other sites
Brajan 0 Report post Posted June 27, 2019 A gdzie mogłabym kupić wózek dla dziecka spacerowy na lato? Share this post Link to post Share on other sites
Arkadiusz1 0 Report post Posted November 26, 2019 Oczywiście, że tak. Takie akcesoria mogą być bardzo przyjazne dla Waszego maluszka. Właśnie dlatego warto zajrzeć do https://www.ekomaluch.pl/firm-zul-1530269762-Pulp-Bamboo.html i pomyśleć o tym, by zakupić specjalny pulp. Dzięki temu będziecie w stanie odpowiednio zadbać o komfort maluszka podczas spacerów we wózku. Share this post Link to post Share on other sites
williamson.albina 0 Report post Posted December 3, 2019 Czy któraś z Was kupiła używany wózek po niższej cenie? Share this post Link to post Share on other sites
boris09 0 Report post Posted December 4, 2019 Ja kupiłam wózek używany od mojej kuzynki. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted December 10, 2019 Najlepiej wybierać wózek wielofunkcyjny. Share this post Link to post Share on other sites
fortal 0 Report post Posted July 30, 2020 Wybierając wózek dla dziecka warto jest zwrócić uwagę na to czy jest bezpieczny, jak sprawdza się w przewożeniu i też czy wygodnie się go prowadza. Ten https://espiro.pl/ producent ma dobrej jakości wózki, mają też inne akcesoria dla dzieci, zobaczcie ich ofertę. Share this post Link to post Share on other sites
lera.koelpin 0 Report post Posted July 31, 2020 Co sądzicie o kupowaniu używanych wózków i nosidełek dla dziecka? Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted October 21, 2020 Myślę że to już zależy od budżetu i wymagań ale powiem Ci że wózek xlander można zamówić bezpośrednio u producenta, tu jest filmik objaśniający jak łatwo można to zrobić Share this post Link to post Share on other sites
balistreri.marlin 0 Report post Posted October 22, 2020 Czy któraś z mam zdecydowała się kupić używany wózek przez sieć? Share this post Link to post Share on other sites