dancemacabre 0 Report post Posted November 25, 2018 Witam. Jestem ze Stanowic. Szukam bardzo dobrej firmy zajmującej się oświetleniem. Zależy mi na trwałym i oszczędnym oświetleniu. Coś ktoś poleci? Share this post Link to post Share on other sites
dancemacabre 0 Report post Posted November 29, 2018 znajomy polecił mi bardzo dobrą firme http://nowaled.pl/lampy-przemyslowe-led/ znacie? Share this post Link to post Share on other sites
Inatka93 0 Report post Posted November 26, 2019 (edited) Hm, mówisz, ze musi Ci to założyć firma? Bo możesz sam kupić oświetlenie w SZYKOWNYM DOMU www.szykownydom.com . To naprawdę fajne miejsce, w którym masz ogromny wybór, ale też i ładnie posegregowane produkty. To, co Cię będzie interesować, też szybko znajdziesz, dzięki wyszukiwarce. Ja Ci powiem, że naprawdę fajnie wygląda ten sklep. Edited November 26, 2019 by Inatka93 Share this post Link to post Share on other sites
maida.feest 0 Report post Posted November 28, 2019 Dzięki za polecenia, chętnie odwiedzę polecane strony. Share this post Link to post Share on other sites
thomaswisoky 0 Report post Posted October 1, 2020 Jeżeli chcemy ułatwić sobie pracę związaną z montażem oświetlenia, to warto rozważyć możliwość wynajmu podnośnika koszowego. Podnośnik tego typu usprawni naszą pracę, a wynajem jest lepszy niż kupno. _____________________________________________ podnośnik koszowy Wrocław Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted February 12, 2021 czytając ten wpis https://www.mebleinfo.pl/dzial/215-sypialnia/artykuly/odpowiednie-oswietlenie-sypialni-zbuduje-nam-nastr,41431 stwierdziłam, że warto postawić na oświetlenie led, gdyż za jego pomocą można w mieszkaniu stworzyć naprawdę świetny klimat. a wybór taśm led jest ogromny, zaczynając od ciepła światła, kończąc na jego kolorze Share this post Link to post Share on other sites
eemmilo 0 Report post Posted February 21, 2021 Niesamowite , designerskie lampy do domu i nie tylko tylko tutaj Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted February 23, 2021 Chętnie zerknę. Szukam lampy do salonu, marzy mi się podłogowa. Share this post Link to post Share on other sites
mozell.reichel 0 Report post Posted February 23, 2021 Warto sprawdzać sklepy internetowe z oświetleniami, jest tam naprawdę spory wybór przeróżnych lamp. Share this post Link to post Share on other sites
Madame 1 Report post Posted February 25, 2021 W Ikea wczoraj widziałam sporo ładnych lamp. I chyba na kupno jednej się zdecyduję. Share this post Link to post Share on other sites