klaudia8811@onet.pl 0 Report post Posted October 8, 2018 (edited) Witam , potrzebuje kredytu gotówkowego na kwotę 40 tyś. czy w moim przypadku mogę starać się o taki kredyt ? Poniżej podaje swoje obecne zobowiązania : Kwota kredytu 40 000 tysOkres kredytowania 72 miesiące Kwoty 3 ostatnio otrzymanych wynagrodzeń/świadczeń: 1570Rozbicie dochodu na podstawę i dodatki/premie - kwotowo (jeśli występuje) brak Źródło uzyskiwania dochodów umowa o prace na czas nieokreślony Łączny okres zatrudnienia u obecnego pracodawcy - od kiedy i do kiedy trwa od 7września 2017 r na czas nieokreślony Nazwa banku, do którego wpływa wynagrodzenie Alior Bank Wiek kredytobiorcy/kredytobiorców 21Województwo zamieszkania warmińsko-mazurskie Aktualna kwota kredytów pozostałych do spłaty 26 tysAktualna kwota miesięcznych zobowiązań kredytowych 467,55 zł i 128,10 zł łącznie 595,65 zł Historia w BIK(czy były kredyty i czy były poprawnie obsługiwane, punktacja w BIK) BIK jest w porządku,wszystko spłacane w terminie Gdzie były składane wnioski kredytowe w ostatnich 3 miesiącach NIE Jestem po ślubie więc pewnie będzie potrzeba zgoda męża albo mogę starać się razem z mężem kredyt ,jeśli z nim to wtedy będą takie dane : Kwota kredytu 40 000 tysOkres kredytowania 72 miesiące Kwoty 3 ostatnio otrzymanych wynagrodzeń/świadczeń: 1570 i 2650Rozbicie dochodu na podstawę i dodatki/premie - kwotowo (jeśli występuje) brak Źródło uzyskiwania dochodów umowa o prace na czas nieokreślony i umowa do 20.02.2019Łączny okres zatrudnienia u obecnego pracodawcy - od kiedy i do kiedy trwa od 7września 2017 r na czas nieokreślony , 10.11.2016 roku do 20.02.2019Nazwa banku, do którego wpływa wynagrodzenie Alior Bank Wiek kredytobiorcy/kredytobiorców 21 i 22Województwo zamieszkania warmińsko-mazurskie Aktualna kwota kredytów pozostałych do spłaty 26 tys i 50tysAktualna kwota miesięcznych zobowiązań kredytowych 467,55 zł i 128,10 zł łącznie 595,65 zł , 1195zł Historia w BIK(czy były kredyty i czy były poprawnie obsługiwane, punktacja w BIK) BIK jest w porządku,wszystko spłacane w terminie Gdzie były składane wnioski kredytowe w ostatnich 3 miesiącach NIE Mąż ma jeszcze umowę zlecenie do końca roku ,miesięczne dochody z tej umowy to 398zł . Informuję ,że żadnych kredytów nie zaciągam przez internet . Edited October 8, 2018 by klaudia8811@onet.pl Share this post Link to post Share on other sites