maurycy 0 Report post Posted September 6, 2018 Witam, Potrzebuję pilnie zakupić biżuterię na urodziny Taty. Myślę o bransoletce męskiej. Jeśli ktoś poleca jubilera, który posiada takowe akcesoria, piszcie! Liczę na korzystną cenę i mega solidność towaru. Dzięki! Share this post Link to post Share on other sites
jakubsmall 0 Report post Posted September 6, 2018 Jesteś pewien, że Twój tata będzie nosił biżuterie? Jeśli już to może lepiej pomyśleć po prostu o ładnym eleganckim zegarku. Share this post Link to post Share on other sites
maurycy 0 Report post Posted September 10, 2018 W dniu 6.09.2018 o 11:55, maurycy napisał: Witam, Potrzebuję pilnie zakupić biżuterię na urodziny Taty. Myślę o bransoletce męskiej. Jeśli ktoś poleca jubilera, który posiada takowe akcesoria, piszcie! Liczę na korzystną cenę i mega solidność towaru. Dzięki! Słyszałem, że Oni posiadają cudowne produkty: [url=https://sklep.enigmaonline.pl/bizuteria-patriotyczna]biżuteria męska[/url] Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted September 13, 2018 Nie lepiej kupić zegarek. Share this post Link to post Share on other sites