Dłużnik2k18 0 Report post Posted August 22, 2018 Hej. Za niedługo planuję wyjazd do Holandii. Aktualnie rozglądam się za jakimiś niedrogimi przewoźnikami, zależy mi na przewozie door to door, a także na bezpiecznej rezerwacji biletów przez internet. Macie może taką aplikację, gdzie bez problemu sobie zarezerwuje bilet? Share this post Link to post Share on other sites
Dłużnik2k18 0 Report post Posted September 4, 2018 znalazłam https://flotea.pl/busy/transport-przewozy-osob-holandia-polska/ co myslicie? Share this post Link to post Share on other sites
KarolKon 0 Report post Posted September 30, 2019 Wiecie może gdzie znajdę jakiś wynajem busów. Leszno jest miastem do którego musze dotrzeć. Moja siostra ma wesele i chcemy cała rodziną pojechac. Jeśli ktoś jest mi w stanie pomóc to będę wielce zobowiązany. Nie ma to jak wyjazd całą rodziną Share this post Link to post Share on other sites
natalia21 0 Report post Posted September 30, 2019 Dzięki za polecenie, również szukam przejazdów. Share this post Link to post Share on other sites