Pasek 0 Report post Posted February 7, 2013 Jakie są wasze opinie co do pożyczek w sms365? Podobno najlepsze pożyczki przez sms w Polsce... Share this post Link to post Share on other sites
kuba20 0 Report post Posted February 21, 2013 Cos slyszalem o tej pozyczce czy najlepsza to niewiem ale tez sie ponoc chwali znam ludzi ktorzy korzystali i w sumie to byli zadowoleni Share this post Link to post Share on other sites
mariano 0 Report post Posted March 19, 2013 Myślicie że przez tą stronę mogę skorzystać z pożyczki w tej chwilówce? http://pozyczkaprzezinternetbezbik.pl/pozyczki-bez-bik/ Proszę o odpowiedzi. Share this post Link to post Share on other sites
trekk 0 Report post Posted July 15, 2013 Na SOSKredyt.pl piszą, że pożyczka jest bez BIK - czy to prawda? Bardzo by mi się przydała właśnie taka pożyczka, ale nie jestem pewny, czy weryfikują ten rejestr. Wie ktoś? Share this post Link to post Share on other sites
Antonia 0 Report post Posted October 2, 2013 Latam po różnych forach i szukam najlepszej pożyczki gotówkowej na remont kuchni. Potrzeba mi 10000 zł na jakieś dwa lata. Wyszłam z założenia, że najtaniej będzie w bankach, ale po przejrzeniu dwóch ofert wcale nie jestem tego taka pewna. Nie jestam w BIK itp dlatego nie zależy mi szczególnie na pożyczkach pozabankowych - liczy się dla mnie żeby było najtaniej. Na jednym forum już rozpoczęłam o tym wątek : http://www.kredyciak.pl/gotowkowe/52-najtansza-po-yczka-gotowkowa.html ale nikt mi tam nie udzielił odpowiedzi. Może tutaj ktoś wskaże mi zestawienie - porównanie kredytów gotówkowych na dowolny cel - gdzie najniższe koszty są z tym związane ? Share this post Link to post Share on other sites
manorr 0 Report post Posted October 17, 2013 To są Ci którzy oferują najwyższe oprocentowanie na rynku! Trzymać się od nich z daleka! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted October 2, 2014 Potrzebujesz to bierz. Spłacisz to kolejne bez problemów w 5 minut dostaniesz. Nie spłacisz to też masz świadomość. Share this post Link to post Share on other sites
twojkredyt1 0 Report post Posted October 2, 2014 Osobiście bardziej ufam Providentowi, większa i bezpieczniejsza firma Share this post Link to post Share on other sites