Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Nikoś

Jaki internet?

Recommended Posts

Słuchajcie, skąd macie internet? W sensie od jakiego dostawcy. Miałem tu na miejscu lokalnego, no ale to nie zdało egzaminu i szukam czegoś sensownego, co dźwignie sporo przesyłania i odbierania plików i o w miarę dobrej prędkości. Ktoś coś ma i poleca?

Ja osobiście mam Vectre i nie narzekam dobra prędkość wysyłania oraz pobierania, czasem zdarzają sie avarie ale nie na długo. Chodź większa cześć ludzi mówi ze UPC to najlepszy możliwy dostawca internetu

Wprawdzie nie mam, ale ostatnio przeglądałam ofertę UPC Biznes i wydawało mi się to dość sensowne, z tego co kojarzę mieli kilka propozycji, ale ja biorę pod uwagę 300 Mb/s (to była najniższa, ale na moje potrzeby na pewno wystarczająca) 

Guest Agniesiak

No ja też w sumie nie potrzebuję jakiejś mega prędkości. W jakiej cenie taki pakiet?

UPC jest dostawcą internetu kablowego a taki internet z reguły należy do szybszych rodzajów internetu. Tak wiec powinieneś byc zadowolony z jego jakości. Jesli chodzi o sam serwis to polega na tym, że jesli coś jest nie tak dzwonisz i oni tłumaczą Ci co i jak. Na początku próbują rozwiązac problem telefonicznie. Bo w wiekszości przypadków wystarczy jedynie odłączyć jakiś kabelek czy zmienić konfigurację modemu. Jesli nie pomaga to wysyłają serwisanta ( zwykle na następny dzień) Zdarzają się przerwy w dostawie internetu ale rzadko.Bywa tak jednak u kazdego operatora.

Najlepiej jednak zajrzyj sobie na tę stronę

https://panwybierak.pl/dostawcy

I porównaj sobie go z innymi dostawcami internetu.