Nikoś 0 Report post Posted July 16, 2018 Słuchajcie, skąd macie internet? W sensie od jakiego dostawcy. Miałem tu na miejscu lokalnego, no ale to nie zdało egzaminu i szukam czegoś sensownego, co dźwignie sporo przesyłania i odbierania plików i o w miarę dobrej prędkości. Ktoś coś ma i poleca? Share this post Link to post Share on other sites
krert402 0 Report post Posted July 16, 2018 Ja mam od t-mobile, ta dość popularna ostatnio oferta. Bardzo dobrze się sprawdza. Jestem bardzo zadowolony. Share this post Link to post Share on other sites
Pawel84488 0 Report post Posted July 17, 2018 Ja osobiście mam Vectre i nie narzekam dobra prędkość wysyłania oraz pobierania, czasem zdarzają sie avarie ale nie na długo. Chodź większa cześć ludzi mówi ze UPC to najlepszy możliwy dostawca internetu Share this post Link to post Share on other sites
Piter856 0 Report post Posted July 17, 2018 Ja akurat mam UPC i jestem ogólnie zadowolony. Zdarzały się jakieś problemy ale szybko były rozwiązywane Share this post Link to post Share on other sites
adamoitaliano 0 Report post Posted July 22, 2018 Zależy co masz akurat dostępne u siebie. Ja w Warszawie miałem UPC w jednym mieszkaniu a później po przeprowadzce Vectrę. W obu przypadkach śmigało aż miło Share this post Link to post Share on other sites
Moja 0 Report post Posted July 22, 2018 Wprawdzie nie mam, ale ostatnio przeglądałam ofertę UPC Biznes i wydawało mi się to dość sensowne, z tego co kojarzę mieli kilka propozycji, ale ja biorę pod uwagę 300 Mb/s (to była najniższa, ale na moje potrzeby na pewno wystarczająca) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Agniesiak Report post Posted July 29, 2018 No ja też w sumie nie potrzebuję jakiejś mega prędkości. W jakiej cenie taki pakiet? Share this post Link to post Share on other sites
Nikoś 0 Report post Posted August 1, 2018 W temacie UPC - jak szybko dziala serwis? Bo to akurat dla mnie kluczowy temat. Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted August 2, 2018 UPC jest dostawcą internetu kablowego a taki internet z reguły należy do szybszych rodzajów internetu. Tak wiec powinieneś byc zadowolony z jego jakości. Jesli chodzi o sam serwis to polega na tym, że jesli coś jest nie tak dzwonisz i oni tłumaczą Ci co i jak. Na początku próbują rozwiązac problem telefonicznie. Bo w wiekszości przypadków wystarczy jedynie odłączyć jakiś kabelek czy zmienić konfigurację modemu. Jesli nie pomaga to wysyłają serwisanta ( zwykle na następny dzień) Zdarzają się przerwy w dostawie internetu ale rzadko.Bywa tak jednak u kazdego operatora. Najlepiej jednak zajrzyj sobie na tę stronę https://panwybierak.pl/dostawcy I porównaj sobie go z innymi dostawcami internetu. Share this post Link to post Share on other sites
Nikoś 0 Report post Posted August 2, 2018 Wygląda to bardzo sensownie. A tam coś było na stronie o testowaniu. Korzystaliście z tej opcji? Share this post Link to post Share on other sites