Marta1980 0 Report post Posted July 10, 2018 Hej. Powoli zbliża się moja piąta rocznica ślubu, więc chciałabym zabrać swojego męża do jakiegoś cudownego hotelu w Zakopanem. Bardzo mi zależy na tym by był odpowiedni klimat, spa, basen itp. Tak żeby można było odciąć się całkiem od rzeczywistości. Możecie mi polecić jakiś hotel w Zakopanem? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Melith 0 Report post Posted July 11, 2018 Dołączam się do tematu Share this post Link to post Share on other sites
Marta1980 0 Report post Posted July 15, 2018 do tej pory znalazłam taki hotel spa w Zakopanem byliscie tam? Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted August 2, 2018 Nie lepiej wynając sobie w Zakopanem właśne mieszkanie? Będzie wieksza swoboda , większa przestrzeń. No i będziecie mogli w takim przypadku zaoszczedzić na jedzeniu. Kupicie sobie po prostu produkty na śniadanie czy kolacje w markecie i przygotujecie w kuchni, która zwykle jest dobrze wyposażona. Mieszkania w Zakopanem poszukajcie na tej stronie: https://www.sunandsnow.pl/apartamenty-wgorach-zakopaneapartamenty-1249 Jest na niej sporo apartamentów w górach na wynajem. Share this post Link to post Share on other sites