candice 0 Report post Posted June 25, 2018 Witajcie, Tak jak w temacie. Jakie macie sposoby na pokonanie kaca, po dobre imprezie? Słyszałam, że dostępne są specjalne witaminy, które podaje się w klinice witaminowej. Nigdy jednak sama z tego nie korzystałam , a wy? Share this post Link to post Share on other sites
Nhita 0 Report post Posted June 29, 2018 Lepiej po prostu tak pić, żeby go nie mieć :D Share this post Link to post Share on other sites
mobils 1 Report post Posted June 29, 2018 Tak dokładnie zawsze trzeba iść przed i po do kliniki witaminowej i tam dają Ci takie specjalne witaminy kliniczne przez które się później nie ma kaca ponieważ on znika od tych witamin bo się ich boi tak jak kot psa Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted June 30, 2018 Spacery i sen Share this post Link to post Share on other sites
candice 0 Report post Posted July 4, 2018 (edited) Zdecydowałam się i skorzystałam z witamin dożylnych na kaca http://wita-gen.pl/wlewy-kroplowki-witaminowe-dozylnie/na-kaca/, czułam się po nich jak nowo narodzona. Teraz już wiem co mnie może uratować po dobrej imprezie. Edited July 4, 2018 by candice Share this post Link to post Share on other sites
komer 0 Report post Posted July 5, 2018 sok pomidorowy Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted July 6, 2018 Trzeba pić dużo wody zaraz po alkoholu Share this post Link to post Share on other sites