Waldi 1 Report post Posted June 14, 2018 Potrzebuje namiary na auto pomoc łódź - ma moze ktos z Was jakas jedna albo 2 firmy, ktore dzialaja na terenie tego pieknego miasta polskiego? Calodobowo, oczywiscie. Share this post Link to post Share on other sites
Miminka 0 Report post Posted June 14, 2018 heh a co auto zepsuło Ci się w tym pięknym mieście zwanym Łodzią ? Dzwoń do auto pomocy z Łodzi o nazwie http://hallohol.pl/ . Oni działają całodobowo. Oferują naprawy na miejscu (jeśli da się reanimować auto) a jak się nie da to mogą Cię odholować do najbliższego warsztatu. To fachowcy - ja już korzystałam z ich pomocy jak mi auto zaniemogło pod Łodzią podczas powrotu z wakacji. Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted December 12, 2018 A co dokładnie Ci się zepsuło? W sumie bywają różne problemy z samochodami. Mnie odmówił jakiś czas temu posłuszeństwa katalizator i zmuszona byłam wymienić go na nowy. Ten stary sprzedałam jakiejś firmie, która później hurtem sprzedaje takie części do Unimetal Recycling. Nie sądziłam, że za katalizator uda mi się dostać nawet kilkaset złotych. Share this post Link to post Share on other sites