osman27 0 Report post Posted May 8, 2018 Hej Czy ktoś może i polecić jakieś dobre biuro księgowe w Opolu? Powoli zabieram się do założenia własnej firmy i robię mały research Share this post Link to post Share on other sites
Nhita 0 Report post Posted May 10, 2018 Najlepiej wpisz w wyszukiwarkę hasło: “biuro księgowe opole” i sprawdź, które biura mają najlepsze opinie. Pamiętaj, żeby zwracać uwagę na kompleksową, profesjonalną obsługę księgową i indywidualne podejście do klienta. To ważne, sama niedawno szukałam biura księgowego i dzięki temu otrzymałam ofertę współpracy idealnie dopasowaną do moich potrzeb. Share this post Link to post Share on other sites
adamoitaliano 0 Report post Posted May 10, 2018 Warto też zdobyć jakieś opinie pocztą pantoflową. Wiadomo, że na stronie usługodawcy będzie wszystko napisane ładnie pięknie, a nigdy nie wiesz jak to jest w rzeczywistości. Biura rachunkowego nie zmienia się często, więc trzeba dokonać mądrego wyboru. Share this post Link to post Share on other sites
osman27 0 Report post Posted May 11, 2018 Znalazłem taką kancelarie https://calendaria.com.pl/o-nas-biuro-rachunkowe-calendaria Myślicie że będzie ok? Share this post Link to post Share on other sites
osman27 0 Report post Posted May 14, 2018 Nithia - Bardziej zależało mi by ktoś z was mi polecił jakieś biuro rachunkowe ;P chodzi mi o wasze opinie Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted May 21, 2018 Nie musisz szukać biura rachunkowego konkretnie w Opolu. Nie ma takiej konieczności. Aktualnie wiele biur rachunkowych świadczy usługi na odległość. Możesz wysłać wszystkie informacje nie wychodząc z domu a kontakt może byc telefoniczny. Jest to przy tym wygodniejsze od korzystania z księgowości online bo jednak ten kontakt z człowiekiem jest i jak masz problem to możesz z kimś pogadać i dopytać się jak mozna problem rozwiązać. Proponowałabym skontaktowac się o wycenę z tym biurem rachunkowym: http://www.biurorachunkowe-creative.pl/wirtualne-biuro Share this post Link to post Share on other sites
Pawel84488 0 Report post Posted July 27, 2018 W Katowicach jest pewne biuro, nazywa się tax experts, jest ono bardzo dobre oraz profesjonalne, idealne rozwiązanie dla ludzi co planują założyć własną firme Share this post Link to post Share on other sites