sabina2804 0 Report post Posted April 28, 2018 Mam do Was nietypowe pytanie. Czy możecie polecić jakąś dobrą firmę która zajmuje się seryjnym cięciem laserem w stali nierdzewnej? Do tej pory znalazłam tylko jedna firmę która tym się zajmuje. Słyszeliście kiedyś o http://www.laser.fabryka4x4.pl/obrobka-metali? Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Share this post Link to post Share on other sites
wilford92 0 Report post Posted February 18, 2020 (edited) W obróbce powierzchni metalowych, trzeba dbać o wysoki poziom bezpieczeństwa pracy. Wykorzystuje się do tego ściernice, które służą polerowaniu, oczyszczaniu i wygładzaniu metali kolorowych, a także drewna, szkła i tworzyw sztucznych. _______________________________________________________ ściernice lamelkowe Edited February 18, 2020 by wilford92 Share this post Link to post Share on other sites
hwindler 0 Report post Posted February 20, 2020 Aby przeprowadzić kontrolę złącz spawanych w stadium produkcji, stosuję się badania nieniszczące, które dają możliwość kontroli nie tylko powierzchni, ale też potencjalnych wad ukrytych pod nią. _________________________________________________________ badania magnetyczno proszkowe Share this post Link to post Share on other sites
bschinner 0 Report post Posted October 31, 2020 Przed obróbką należy zastanowić się nad wyborem krążków ścierniczych w zależności od ich zastosowania. Muszą być dopasowane do rodzaju materiału, do którego zostaną użyte oraz do specyfiki pracy. ______________________________________ krążek ścierny 180 mm Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted February 28, 2021 U mnie wszystkie usługi cięcia laserowego wykonuje ta firma http://ciecielaser.pl/ciecie-laserowe-blach/. Nie spodziewałem się aż tak dobrego efektu, dlatego zaraz po pierwszej obróbce podpisałem z nimi umowę na kilka miesięcy Share this post Link to post Share on other sites
qmonahan 0 Report post Posted March 2, 2021 Dzięki za polecenie! Share this post Link to post Share on other sites