gnomek 0 Report post Posted February 28, 2018 Witam! Mój przyjaciel niedługo obchodzi 30 urodziny. Chciałbym zorganizować imprezę w night clubie. Polecacie jakieś miejsca? Z góry dziękuję za pomoc Share this post Link to post Share on other sites
gnomek 0 Report post Posted March 12, 2018 Witam! Mój przyjaciel niedługo obchodzi 30 urodziny. Chciałbym zorganizować imprezę w night clubie. Polecacie jakieś miejsca? Z góry dziękuję za pomoc Hej znalazłem coś fajnego, dogadałem się z właścicielem i mogą zorganizować nam mega imprezę, jakby ktoś był zainteresowany to http://www.sweetdream.com.pl/ polecam ogólnie, we Wro jeszcze wiele innych atrakcji Share this post Link to post Share on other sites
Inatka93 0 Report post Posted November 8, 2018 Ja bym zaproponowała New Orleans Club w Warszawie. To co prawda jest klub nocny z pokazami tancerskimi i muzyką, ale przede wszystkim to miejsce dla gentlemanów. Pracujące tam panie są wyłącznie tancerkami i swoimi ruchami będą umiały umilić każdą wizytę, a kuchnia ma szeroki wachlarz posiłków. Bywalcy są zadowoleni i zawsze chętnie wracają odprężyć się i porozmawiać ze znajomymi. Share this post Link to post Share on other sites