nastigel 0 Report post Posted January 31, 2018 Moim marzeniem od zawsze był wyjazd za granicę. I udało mi się z pomocą światowego touroperatora specjalizującego się w destynacji hiszpańskiej trafić na moją wymarzoną ofertę, której nie znajdzie się nigdzie indziej. Przede mną majorka wczasy plaża i błogi odpoczynek. Czy są jakieś miejsca, które szczególnie warto odwiedzić będąc już na miejscu? Share this post Link to post Share on other sites
Beti 0 Report post Posted January 31, 2018 Wejdż sobie na trip advisor. Share this post Link to post Share on other sites
KredyciarzNerwowy40 4 Report post Posted February 1, 2018 Dokładnie tak . Teraz pochłania mnie praca zaliczeniowa ,a potem już tylko wakacje i greckie wyspy. Tylko życi i nie umierać! Share this post Link to post Share on other sites
Magdallena 0 Report post Posted February 4, 2018 To zależy gdzie dokładnie będziesz, poszukaj na necie miasto w którym bedziesz i ''what to do'' napewno bedzie sporo atrakcji Ja tak robiłam przy zwiedzaniu wielu miast Share this post Link to post Share on other sites