Guest Natala Report post Posted January 14, 2018 Witajcie, wiem ze tu duzo hejtu ale postanowilam napisac. Na depresje choruje od 17 lat, od roku choroba bardzo postapila, w zeszlym roku musialam przelezec w domu bo lekarz wprowadzil mi bardzo silne leki, zaniedbalam rachunki i zycie. Wypowiedziano nam pozyczki , obecnie probuje wrocic do zywych, wrocilam do pracy i chce normalnie funkcjonowac ale zeby tak bylo potrzebuje spokoju. Chcialabym splacic zaleglosci w kwocie 20 tys ale nie mam zdolnosci, czy jest ktos kto moglby pozyczyc? Oczywiscie moge podpisac stosowna umowe i co miesiac wplacac regularne kwoty a nawet czasem nadplacac, nie mamy opalu na zime, dlugi pochlaniaja teraz wszystko, prosze o pomoc tylko osoby wiarygodne i takie ktore nie rzadaja 600zl oplaty ubezpieczenia na poczatek a potem uzyskanie kredytu bo mnie na to nie stac. Błagam o pomoc Share this post Link to post Share on other sites
Guest Natala Report post Posted January 14, 2018 moj mail to natalusia1985@wp.pl nie dodalam w poscie Gdyby ktos nas chcial wesprzec chociaz 5 zl bede wdzieczna do konca zycia za okazana pomoc. 65 1140 2004 0000 3002 7634 6955 Bog zaplac Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted August 1, 2018 Pani Natalio napisała do pani z mojego emaila gabiinfo@interia.pl proszę o odpowiedz Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites