frydczkki 0 Report post Posted January 5, 2018 Słyszałam, że odszkodowania za błędy medyczne sa możliwe? Dowiedziałam się też, że należą do jednych z tych, którzy znają się na tym najlepiej? Słyszeliście może kiedyś o nich? Share this post Link to post Share on other sites
Fuksja 0 Report post Posted January 5, 2018 Słyszałam o takich odszkodowaniach. O ile sąd zaleci takie odszkodowanie, to jest ono możliwe. Share this post Link to post Share on other sites
Mojekonto 0 Report post Posted January 5, 2018 W Polsce niestety bardzo ciężko takowe uzyskać... Share this post Link to post Share on other sites
superBoguslawa 0 Report post Posted February 8, 2018 A jak myślicie, czy lekarz ginekolog ma szanse, a właściwiej czy powinien na pierwszej wizycie, na której stwierdza ciąże przebadać ewentualnie wysłać pacjentkę na badanie pod kątem tyreotoksykozy? Zwłaszcza jeżeli pacjentka zgłasza pewne obawy? Moja znajoma tak miała, że dopiero sama doczytała się w tym artykule kobiety.pl/zdrowie/tyreotoksykoza-nadczynnosc-tarczycy-w-trakcie-ciazy że może właśnie cierpieć na takie schorzenie. Co prawda to nie jest jakiś spory błąd medyczny,a le jednak chodzi o zdrowie matki i dziecka. Share this post Link to post Share on other sites
Beti 0 Report post Posted February 8, 2018 Jeśli lekarze postępowali zgodnie z procedurą, to ciężko będzie cokolwiek wyegzekwować. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted February 9, 2018 Niestety, ale z lekarzami się nie wygra... Share this post Link to post Share on other sites
Walentyna 0 Report post Posted February 9, 2018 Też mi się wydaje, że to może być trudne, ale może dobry prawnik by coś ugrał Share this post Link to post Share on other sites
ulala 0 Report post Posted May 17, 2018 Oczywiście że można postarać się o odszkodowania za błędy medyczne , ciężko je uzyskać ale nie należy się poddawać i walczyć o nie. Profesjonalną pomoc znajdziesz w http://odszkodowania123.pl/odszkodowanie-za-bledy-medyczne . Posiadają wieloletnie oświadczenie w tego typu sprawach. Share this post Link to post Share on other sites
KrzysztofTrading 0 Report post Posted May 28, 2019 Oczywiście, że odszkodowania za błędy medyczne są możliwe. Warto sprawę przedyskutować z prawnikiem. _______________________________________________________________________________________________________praca dla prawnika poznań Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted May 31, 2019 W dniu 5.01.2018 o 16:53, Mojekonto napisał: W Polsce niestety bardzo ciężko takowe uzyskać... Bez prawnika trudno uzyskać. Share this post Link to post Share on other sites