Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
romann

Co niezbędna w restauracji?

Recommended Posts

Myślę, że w takiej restauracji powstanie również zaplecze, które będzie pełniło rolę magazynu, prawda? W takim razie na pewno przyda się solidny i bezpieczny regał metalowy magazynowy, który pozwoli na łatwe i proste przechowywanie towaru. Regały producenta MetalSistem wykonane są wysokiej jakości materiałów, innowacyjne oraz modułowe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

W restauracji na pewno przydadzą się odpowiednie pojemniki transportowe na żywność. Jedzenie musi być przewożone w specjalnych warunkach, trzeba być tego świadomym. Niezbędne będą takie pojemniki do transportu żywności opisane na http://celnie.pl/skrzynki-i-pojemniki-do-transportu-zywnosci-co-oferuja-producenci które spełniają szereg norm i mają odpowiednie certyfikaty.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A może przy otwieraniu restauracji przyda Ci się pomoc od strony finansowej? Są firmy, które oferują pośrednictwo finansowe. Coraz więcej osób z tego korzysta, bo według mnie to chyba dużo lepsze niż pozostałe rozwiązania. O szczegółach możesz przeczytać na stronie http://www.dcfconsulting.pl/posrednictwo-finansowe/ W tej firmie znajdziesz również inne usługi, jeśli chodzi o finanse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dzień Dobry chcę kupić zmywarki gastronomiczne firmy hendi . Spotkaliście się kiedyś ze zmywarkami tej firmy? Znalazłem w fajną w internecie, ale muszę o jeszcze przemyśleć. Proszę o jakieś porady. Nie wiem czym się kierować przy wyborze? Jeśli ktoś może coś doradzić to będę wdzięczny.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Czy do kuchni otwartej wybieramy inny okap niż do zaprojektowanej w oddzielnym, zamkniętym pomieszczeniu? Kluczowa jest tu wydajność urządzenia, dlatego też oprócz obliczenia tego parametru w pierwszej kolejności powinniśmy przeanalizować ofertę z zakresu wyciągów. Przy otwartych kuchniach powinniśmy wziąć także pod uwagę umiejscowienie okapu - lokalizacja centralna sprawi, że urządzenie najszybciej poradzi sobie z zapachami towarzyszącymi gotowaniu. Wiele więcej dowiedziałam się na https://www.kernau.com/artykuly/nowoczesny-okap-kuchenny-jaki-wybrac.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×