adam1827 0 Report post Posted April 27 Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu z sztuczną biżuterią, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę EdiBazzar - tanie portfele męskie . Jakie jest Wasze zdanie na temat oferty tego sklepu? Share this post Link to post Share on other sites
igaa 0 Report post Posted April 29 A co powiecie na takie artykuły, jak biżuteria artystyczna naszyjnik ? Coś takiego może fajnie sprawdzić się na prezent..Takie jest moje zdanie. A tak się składa, że w sklepie Piękne Rzeczy - to możecie niejedno znaleźć. Także zobaczcie sami. Share this post Link to post Share on other sites
WanTan 0 Report post Posted April 29 Zestaw kosmetyków zawsze jest dobrym pomysłem. Share this post Link to post Share on other sites
moria 0 Report post Posted May 8 Myślę, że książka to zawsze super opcja na prezent, według mnie nie ma kobiety, która by się w nią nie wciągnęła. Polecam "50 twarzy matki dziecka na zawsze" Joanny Omylak https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/50-twarzy-matki-dziecka-na-zawsze/mocna, prawdziwa i bardzo poruszająca. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted Thursday at 04:22 PM Wszystkim osobom zainteresowanym tematem moge polecić stronę, na której znajdziecie mój ulubiony portal dla kobiet z najrózniejszymi artykułami na temat mody, urody, dzieci, zdrowia i wiele więcej. Portal ten aktywnie promuje polskie produkty i marki, co moim zdaniem jest sporym plusem. Share this post Link to post Share on other sites