Guest Katarzyna Report post Posted October 30, 2017 Dzień dobry Mieszkam wraz z córką na śląsku mam 42 lata. Mimo iż pracujęledwo, a w sumie już w ogóle nie wiążę końca z końcem. Od jakiegoś czasu szukam dodatkowego zajęcia popołudniami lub weekendy jednak nic nie mogę znależć. Tydzień temu otrzymałam wezwanie do zapłaty za prąd 680 zł nie mam takichpieniędzy w każdej chwili wyłączą mi prąd nie mam kogo prosićo pomoc.... Bardzo proszę mi pomóc nie chcę gotówki przelewu na moje konto bardzo proszę o uregulowanie moich zaległości w Tauronie. Proszę odpowiedż czy mogę liczyć na taką pomoc? Pozdrawiam Katarzyna Share this post Link to post Share on other sites
heniutek 0 Report post Posted November 6, 2017 A co potrafisz robić? Jak wygląda u Ciebie umiejętność obsługi komputera? Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted August 1, 2018 Pani Kasiu tez jestem ze śląska prosze do mnie napisać na gabiinfo@interia.pl Share this post Link to post Share on other sites