Guest Gzeju Report post Posted September 28, 2017 Mam problem ze spłatą pożyczki. Da się to u nich jakoś załatwić? Ktoś coś wie? Share this post Link to post Share on other sites
Guest anka Report post Posted October 3, 2017 Ja to skorzystałam z usług recredita, bo też miałam trudności ze spłatą pożyczki na czas. Dzięki tej pożyczce wyszłam na prostą i w sierpniu spłaciłamostatnią ratę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest polianna Report post Posted October 24, 2017 I jak to wszystko wygląda w tym recredit? Ja też niestety mam problemy ze spłata pożyczki. I coś mi wpadło w ucho o refinansowaniu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gemma Report post Posted October 29, 2017 Mają nawet info na stronie o recredit, więc jak tam wejdziecie to powinny być jakieś szczegóły. Generalnie chodzi o to, że zadłużenie rozkładają na wygodniejsze raty, pierwsze są minimalne, dopiero ostatnia jest większa, więc łatwiej spłacić. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted November 20, 2017 Jeśli chodzi o recredit to spłaty można u nich rozłożyć tak żeby prowizja była niższa, no i jest możliwość wcześniejszej spłaty długu, wtedy też jest taniej. Share this post Link to post Share on other sites
Guest groch Report post Posted November 23, 2017 I to jest tylko 5 rat? Czy można rozłożyć spłatę na więcej? Share this post Link to post Share on other sites
Guest banjo Report post Posted November 26, 2017 5, ale ich wysokość możesz chyba zmieniać, ze jeśli więcej spłacisz wcześniej, to odsetki są mniejsze potem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gzeju Report post Posted November 26, 2017 Dzięki za wszystkie odpowiedzi, skontaktowałem się z recredit i już sprawa załatwiona. Myślę, że te 5 rat łatwiej pójdzie spłacić. Na razie niech są takie minimalne, a jak mi starczy kasy to spłacę więcej, żeby te odsetki były mniejsze. Share this post Link to post Share on other sites
Guest fiołek Report post Posted November 27, 2017 Też spłacałam przez recredit pożyczkę, odbywało się to automatycznie, pieniędzy nie dostaje się do ręki , tylko od razu przelali je do vivusa. Byłam też zadowolona z miłej obsługi . Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Kondel 0 Report post Posted November 27, 2017 Recredit to kolejny dodatkowy koszt, ale firma bezpieczna i sprawdzona. Share this post Link to post Share on other sites
Guest emilia Report post Posted November 29, 2017 No ale jak ktoś nie ma kasy na spłatę od razu, to chyba lepsze to niz komornik na karku czy jakaś inna windykacja. Tutaj można rozłożyć zadłużenie na raty, pierwsze są naprawdę niewielkie, więc łatwiej spłacić. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted December 1, 2017 Ostatnia jest trochę większa więc myślę że dobrym rozwiązaniem jest chyba zapłacenie pierwszej raty większej a kolejne mieć mniejsze w recreditcie Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted December 4, 2017 Refinansowałam pożyczkę i nie żałuje, recredit rozłożył spłatę na 5 rat. Wszystko załatwiało się naprawdę ekspresowo. Share this post Link to post Share on other sites