Guest Iwona Report post Posted September 15, 2017 (edited) Witam pisze do wszystkich ludzi z blaganiem o pomoc nie oczekuje wiele mam 3 kochane curki ... Edited September 18, 2017 by admin Kto pisze córki i mój z takimi błędami? Tekst przeklejany - post do kasacji, nieprawdziwy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted September 19, 2017 Co się dzieje? Opisz swoją sytuację. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Iwona Report post Posted September 19, 2017 Mam cureczke na wuzeczku i 2 normalnych fakt powinnam zadbac najpierw o dom potem o nie ale robilam wszystko by ona stanela na nogi i zadluzylam mieszkanie jak go nie splace to zabiora mi dzieci a nie chce tego pr nie moge bo swiadczenia mi zabiora a i tak narne grosze daja wiem moja wina ale nie wiem jak mam z tego wyjsc wszystkie pieniadze co wkladalam w leczenie mojego skarba i tak rezultatu nie daly a mieszkania stracic nie moge Share this post Link to post Share on other sites
sasieva 0 Report post Posted October 16, 2017 ;ddddd Share this post Link to post Share on other sites
Partyturka 0 Report post Posted November 29, 2017 masakra co czasami ludzie wymyślą Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted August 1, 2018 Witam P Iwono MA PANI TEZ SWOJE PRAWA ! Spłacając sprzedany i przedawniony dług - przerywasz bieg przedawnienia, który biegnie od nowa i uznajesz ten dług ! Nie podpisuj ugody bez konsultacji profesjonalnej pomocy prawnej ! Anty-windykacja - Upadłość Konsumencka Dyskrecja - Pomoc na każdym etapie Przedawnione długi - możesz wzruszyć i masz prawo się skutecznie sprzeciwić ! Jeśli nie wiesz jak to zrobić napisz do mnie - używając formularza na stronie : https://pomocgabi.wixsite.com/odluzanie-pl Share this post Link to post Share on other sites
artur443 0 Report post Posted October 4, 2018 Bardzo ciekawe to są porady według mnie.Sam bym na lepsze porady nigdy w swoim życiu nie wpadł. ____________________________________________________________________________________________ Księgarnia językowa anchor Matura Focus 4 Workbook Share this post Link to post Share on other sites
julanie 0 Report post Posted October 23, 2018 czesc Share this post Link to post Share on other sites
andreakow 0 Report post Posted November 19, 2018 czesc Share this post Link to post Share on other sites