Eyamei 0 Report post Posted September 6, 2017 Witam. Poszukuję pożyczki dla osoby widniejącej w KRD i bez dużej zdolności kredytowej. Posiadam jakiś stary wpis w KRD i jestem w trakcie wyjaśniania sprawy bo nigdy nie miałam długów no ale wpis jest, więc jestem odrzucana przez pożyczkodawców. Pracuję obecnie na umowę zlecenie w domu gdyż jestem młodą mamą. Czy jest szansa na uzyskanie gdzieś pożyczki w takiej sytuacji? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Share this post Link to post Share on other sites
FinanseZabrze 0 Report post Posted September 7, 2017 Skąd pani jest , jaki jest dochód z umowy zlecenia .Czy ma pani już jakieś kredyty,chwilówki .. Share this post Link to post Share on other sites
anastazia 0 Report post Posted July 31, 2022 Wiadomo pożyczanie pieniędzy jest dla ludzi, jednak koniecznie należy pamiętać o terminowej spłacie tego co się pożyczyło. Nie każdy oczywiście ma z tym problem, ale w razie problemu to zawsze dostępna jest konsolidacja chwilówek bez zdolności kredytowej Łódź . Miejcie to na uwadze, wiele osób dzięki konsolidacji w końcu stanęło na nogi Share this post Link to post Share on other sites