Guest Smutna Report post Posted August 5, 2017 Dwa miesiące zalegam z rachunkami domowymi. Więcej napisze na priv jeżeli chciał by mi ktoś pomoc. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Malina Report post Posted February 7, 2018 Ja zalegam za 5 miesięcy za mieszkanie, brakuje mi na żywność , codziennie płacze, bo co bym nie robiła, wszystko idzie żle. Mam dwójkę dzieci i z mężem robimy wszystko aby jakoś wyjść z długów. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto cię wesprze. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted August 1, 2018 (edited) Witam , jeśli jest taka sytuacja trzeba szybko znaleźć przyczynę zadłużenia. Najczęściej zadłużenie kumuluje si w tzw E - Sądzie o nazwie EPU W tym roku a dokładnie 9 lipca 2018r weszła w Zycie ustawa , która mówi że przedawnienie zadłużenia jest zmniejszone , a więc istnieje realna szansa na wzruszenie prawomocnego nakazu zapłaty i podniesienie takiego terminu przedawnienia, jednak zawsze trzeba sprawdzić jakie przesłanki za tym mogą stać i sprawdzić szczegóły dotyczące doręczenia takiego nakazu chodzi głownie o odbiór oraz adres na jaki został wysłany taki nakaz Komornik nie zajmie tak łatwo konta w banku. W życie weszły nowe przepisy Nowe przepisy, które obowiązują od 9 lipca istotnie zmieniają zasady zajęcia rachunku bankowego przez komornika i inne organy egzekucyjne. Jeśli chcesz wiedzieć jak założyć swoje konto w EPU aby sprawdzić swoje zadłużenie oraz pisma, nakazy, wyroki - napisz https://pomocgabi.wixsite.com/odluzanie-pl Edited August 1, 2018 by NovaGabi poprawka Share this post Link to post Share on other sites