Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Guest Smutna

Pomoc w zapłaceniu rachunów za dwa miesiące

Recommended Posts

Guest Smutna

Dwa miesiące zalegam z rachunkami domowymi. Więcej napisze na priv jeżeli chciał by mi ktoś pomoc. Pozdrawiam.

Guest Malina

Ja zalegam za 5 miesięcy za mieszkanie, brakuje mi na żywność , codziennie płacze, bo co bym nie robiła, wszystko idzie żle. Mam dwójkę dzieci i z mężem robimy wszystko aby jakoś wyjść z długów. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto cię wesprze. Pozdrawiam

Witam ,

jeśli jest taka sytuacja trzeba szybko znaleźć przyczynę zadłużenia. 

Najczęściej zadłużenie kumuluje si w tzw E - Sądzie o nazwie EPU 

W tym roku a dokładnie 9 lipca 2018r weszła w Zycie ustawa , która mówi że przedawnienie zadłużenia jest zmniejszone , a więc istnieje realna szansa na  wzruszenie prawomocnego nakazu zapłaty i podniesienie takiego terminu  przedawnienia, jednak zawsze trzeba sprawdzić jakie przesłanki za tym mogą stać i sprawdzić szczegóły dotyczące doręczenia takiego nakazu chodzi głownie o odbiór oraz adres na jaki został wysłany taki nakaz 

Komornik nie zajmie tak łatwo konta w banku. W życie weszły nowe przepisy

Nowe przepisy, które obowiązują od 9 lipca istotnie zmieniają zasady zajęcia rachunku bankowego przez komornika i inne organy egzekucyjne.

Jeśli chcesz wiedzieć jak założyć swoje konto w EPU aby sprawdzić swoje zadłużenie oraz pisma, nakazy, wyroki - napisz 

https://pomocgabi.wixsite.com/odluzanie-pl

Edited by NovaGabi
poprawka