kingali 0 Report post Posted July 21, 2017 Właśnie zakupiłam swoje pierwsze mieszkanie i zastanawiam się czy przy ubezpieczeniu warto wykupić również Home Assistance? Co to takiego i ile kosztuje? Share this post Link to post Share on other sites
Guest onlineexpertcompensa Report post Posted July 25, 2017 Szanowna Pani, âHome Assistance to uzupełnienie ubezpieczenia o świadczenia, które w trudnej sytuacji pozwolą zminimalizować jej skutki, a także pomogą klientowi w codziennym życiu. Usługa ta to nic innego jak pomoc fachowców, np. ślusarza czy hydraulika. Wysokość składki zależy przede wszystkim od wartości ubezpieczanego mieszkania i znajdujących się w nim przedmiotów, które również zostaną objęte ochroną. Właściciel nieruchomości samodzielnie decyduje, do jakiej sumy chce chronić swoje mienie. Polisa jest więc zawsze wyceniana w odniesieniu do indywidualnych potrzeb. W praktyce oznacza to, że może kosztować zarówno kilkadziesiąt, jak i kilkaset złotych rocznie. Najprostszym sposobem na sprawdzenie ceny ubezpieczenia swojego mieszkania jest kontakt z ubezpieczycielem. Gdyby chciała Pani porozmawiać na ten temat, podaję numer na infolinię naszej firmy: +48 22 501 61 00. Podaję także nasz adres e-mail: pomoc@compensa.pl Pozdrawiam Online Expert Compensa Share this post Link to post Share on other sites
heniutek 0 Report post Posted November 6, 2017 Ja mam i korzystam jak tylko mogę Share this post Link to post Share on other sites
korlif 0 Report post Posted November 21, 2017 xxxxx Share this post Link to post Share on other sites