Guest Iwona Report post Posted June 14, 2017 Prosze o przyklad podania do banku o przeniesienie hipoteki na inna nieruchomosc, w banku nie ma konkretnego wzoru jak to napisac bardzo prosze o pomoc Share this post Link to post Share on other sites
WiktorFiro 0 Report post Posted June 14, 2017 Na to nie ma chyba konkretnego wzoru. Musisz napisać własnoręcznie, że z tej na tamtą itp. Tylko musisz się zastanowić, czy w oczach banku nowa nieruchomość będzie przynajmniej tak samo atrakcyjna. Widziałem kiedyś przykład na hipoteki.net. Liczy się lokalizacja, stan i metraż, co oczywiście nie znaczy, że przeniesienie się z luksusowego osiedla na peryferiach z 2 pokojami zostanie przyklepane na rozpadającą się kamienicę w centrum ale z trzema. Musisz się dopytać w swoim banku. Share this post Link to post Share on other sites
okretr 0 Report post Posted June 29, 2017 Poszukaj w internecie lub wybierz się do notariusza Share this post Link to post Share on other sites
mkol 0 Report post Posted July 18, 2017 Ja pisałam kiedys taki wniosek ale pomagał mi notariusz, nie prześlę Ci przykładu bo dużo się zmienia w polskim prawie. Share this post Link to post Share on other sites