kerdzia 0 Report post Posted April 11, 2017 Witam, chciałam zapytać Was o Wasze doświadczenia z ubezpieczycielami. Ja niestety miałam nieprzyjemna sytuację. Brałam udział w wypadku samochodowym jako pasażer. Mocno się połamałam. A mój ubezpieczyciel na wszelkie sposoby próbował odmówić mi wypłaty mojego odszkodowania. Ostatecznie zaproponował ugodę, która była po prostu kpiną ze mnie i z sytuacji w jakiej się znalazłam. Musiałam iść do prawnika i walczyć o swoje. Czy Wy tez mieliście takie nieprzyjemne doświadczenia z ubezpieczycielami? Przecież tak nie powinno być, oni przecież nie robią nam przysługi, że wypłacają nam de facto nasze pieniądze! A jeśli ktoś ma podobną sytuacje to polecam kancelarię Solvia z Łodzi - bardzo dobrzy fachowcy, który specjalizują się w walce z takimi oszustami. Share this post Link to post Share on other sites
Kasia 0 Report post Posted April 13, 2017 Na tak postawioną tezę jest tylko jedna odpowiedż, którą przemyciłeś w poście. Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted April 17, 2017 nie wiem, ja w to nie wnikam Share this post Link to post Share on other sites