Kwiata 0 Report post Posted March 18, 2017 Czy znacie jakieś wyszukiwarki kosmetyczne zabiegów, kosmetyków, fryzjerów z Warszawy? Share this post Link to post Share on other sites
stobejczyk 0 Report post Posted March 19, 2017 Dobre pytanie, bo takie miejsca w Internecie, gdzie zebrane są informacje o gabinetach i o zabiegach kosmetycznych rzeczywiście są. Można w nich znależć polecane zabiegi i gabinety. Ogólnopolski zasięg ma np. portal https://www.moment.pl/ Znajdziesz tam też sporo ciekawych artykułów o pielęgnacji urody. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 20, 2017 O, nie wiedziałam, że są takie specjalne wyszukiwarki. Share this post Link to post Share on other sites
Amy_25 0 Report post Posted March 20, 2017 Też nie wiedziałam, że są takie wyszukiwarki. Ja zawsze kiedy chce umówić się do kosmetyczki itd. a jej nie znam to korzystam z polecenia znajomych, albo sprawdzam opinie w internecie. Share this post Link to post Share on other sites
Mendoza 0 Report post Posted March 22, 2017 Najlepiej jest wejść na stronę z opiniami i kierować się nimi podczas wyboru np. fryzjera. Ja tak robię od wielu lat i zawsze trafiam do najlepszych specjalistów z danej branży. Nie mówię tutaj tylko o kosmetyce, ale również o innych fachowcach np. z budowlanki czy też mechaników samochodowych. Share this post Link to post Share on other sites
yogi 0 Report post Posted February 17, 2023 Ja bardzo często kupuję kosmetyki oraz akcesoria właśnie w internecie. W drogerii internetowej Darmar Sklep znajdziecie wiele takich produktów: https://darmarsklep.pl/tusze-i-odzywki-do-rzes/bourjois-push-up-volume-glamour-tusz-do-rzes-5ml . Warto rozejrzeć się online. Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted February 26, 2023 Póki co ja jeszcze z takich rzeczy nie korzystałam ale faktycznie może to być całkiem ciekawa opcja. Od siebie za to chcę wam polecić bardzo interesujący artykuł https://mamanawypasie.pl/2023/01/kosmetyki-dla-mamy-w-ciazy.html i ja jestem zdania, że jak najbardziej posiadanie wiedzy na temat kosmetyków dla kobiet w ciąży jest czymś bardzo ważnym. Share this post Link to post Share on other sites
dolar 0 Report post Posted March 9, 2023 Dla mnie bardziej wiarygodnym źródłem wiedzy o kosmetykach niż wyszukiwarka są rekomendacje przyjaciół i znajomych oraz osób kompetentnych w tych sprawach. Gdy walczyliśmy z trądzikiem syna, to najlepszą informację na temat skutecznego leczenia otrzymaliśmy od znajomej z gabinetu kosmetycznego. Poleciła nam stosowane z dużym powodzeniem kosmetyki firmy Nanili.pl a dostępne również do użytku domowego. Kosmetyki Nanili są skuteczne w walce z dolegliwościami cery problematycznej takimi jak trądzik młodzieńczy, różowaty czy u osób dojrzałych, cera naczynkowa, sucha czy tłusta oraz przebarwienia. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted May 8, 2023 Z kosmetyków jakiej firmy korzystacie w Waszym przypadku?klamki z kwadratową rozetą Share this post Link to post Share on other sites
fortal 0 Report post Posted June 23, 2023 Nie korzystam z żadnej wyszukiwarki, a idealnych kosmetyków zawsze szukam metodą prób i błędów. Ostatnio w taki właśnie sposób natknęłam się na tusz do rzęs eveline variete, który niesamowicie podkreśla moje rzęsy. Wydłuża, podkręca i zagęszcza, a do tego nie obkrusza się Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted June 27, 2023 Jako alergik, zaczęłam szukać tuszu do rzęs, który by mi nie szkodził. Na stronie https://urodaizdrowie.pl/jak-wybrac-tusz-do-rzes-dla-alergikow/ znalazłam wiele przydatnych informacji, które pomogły mi podjąć decyzję. Naprawdę polecam tamto miejsce. Share this post Link to post Share on other sites
monika839 0 Report post Posted August 19, 2023 (edited) Jeśli szukasz dobrych kosmetyków, to ja z czystym sumieniem mogę Ci polecić korektor Eveline Wonder Match. Mimo dobrego krycia nie jest ciężkim kosmetykiem, więc nie zbiera się w zmarszczkach Edited August 19, 2023 by monika839 Share this post Link to post Share on other sites
julian60 0 Report post Posted August 21, 2023 Szczerze mówiąc zazwyczaj korzystałam z aplikacji booksy. A Wy? Share this post Link to post Share on other sites