kerdzia 0 Report post Posted February 26, 2017 Witam, tak jak napisałam w temacie, szukam firmy, która prowadzi szkolenia BHP. Warszawa lub okolice. Chodzi o przeprowadzenie szkolenia w firmie pod Warszawą, najlepiej na miejscu. Ktoś coś? Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 9, 2017 Ja nie wspominam zbyt dobrze szkolenia bhp Share this post Link to post Share on other sites
valde 0 Report post Posted March 22, 2017 Jak rozumiem interesują Cię szkolenia w formie wykładów i warsztatów? To od siebie polecę tę firmę: gpsbhp.pl bo też miałem szkolenia BHP organizowane przez nich właśnie i były prowadzone w sposób profesjonalny, wykładowcy potrafili zainteresować nas tematem i zachęcić do aktywnego udziału w zajęciach, nie było tak, że siedzieliśmy i nudziliśmy się przez te godziny zajęć Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted March 30, 2017 Szkolenia on-line są najtańsze. Share this post Link to post Share on other sites