Mastaler 1 Report post Posted August 17, 2016 Ze znajomym od pewnego czasu rozwijamy warsztat samochodowy. Przez dwa lata udało nam się osiągnąć całkiem niezłe rezultaty. Mamy obłożenie na 3 stanowiska nonstop. Teraz chcielibyśmy rozszerzyć wachlarz usług o autodetaling - czyli przykładowo : http://czystko.pl/tania-i-dobra-firma-odnawiajaca-reflektory-w-samochodach/ i inne podobne renowacje lakieru itp. Do tego nie potrzebujemy wielkich pieniędzy - kredyt około 30 tys złotych na zakup sprzętu i materiałów eksploatacyjnych. Obecnie już posiadamy zadłużenie jakieś 50 tys spłacane co miesiąc w ratach bez opóżnień. Szukamy najtańszych ofert kredytowych - może ktoś da lepsze oprocentowanie i warunki niż AliorBank ? Share this post Link to post Share on other sites
Inwestorzy 0 Report post Posted August 17, 2016 Interesują Cię tylko oferty banków, czy też propozycje pozabankowe ? Miałbym dla Was konkurencyjną pożyczkę. Share this post Link to post Share on other sites
Mastaler 1 Report post Posted August 19, 2016 Nie, dzięki. Nie sądzę, że jakakolwiek firma niebankowa zaoferuje niższe oprocentowanie i niższe koszta obsługi. 1 Populista reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Populista 0 Report post Posted October 18, 2016 (edited) Widzę ziomka ze Szczecina. Tak się składa, że też potrzebuję kasy. Czy udało Ci się coś zdobyć na firmę ? Z tego co się orientuję, to nieżle działacie. To o was tak się rozpisują się ? Nie wiem czy to nie czasem Wasi klakierzy tam pisują. Jeśli Jest naprawdę tak różowo, to gratuluję dobrego biznesu. Nie planuję konkurencji Wam robić - mam swoją branżę i do niej kilka groszy by mi się przydało. Jeśli macie jakiegoś inwestora, to proszę o kontakt do niego. Edited October 18, 2016 by Populista Share this post Link to post Share on other sites