Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Mastaler

Kredyt na rozbudowę firmy - warsztat samochodowy

Recommended Posts

Ze znajomym od pewnego czasu rozwijamy warsztat samochodowy. Przez dwa lata udało nam się osiągnąć całkiem niezłe rezultaty. Mamy obłożenie na 3 stanowiska nonstop. Teraz chcielibyśmy rozszerzyć wachlarz usług o autodetaling - czyli przykładowo : http://czystko.pl/tania-i-dobra-firma-odnawiajaca-reflektory-w-samochodach/ i inne podobne renowacje lakieru itp.

Do tego  nie potrzebujemy wielkich pieniędzy - kredyt około 30 tys złotych na zakup sprzętu i materiałów eksploatacyjnych. Obecnie już posiadamy zadłużenie jakieś 50 tys spłacane co miesiąc w ratach bez opóżnień.

Szukamy najtańszych ofert kredytowych - może ktoś da lepsze oprocentowanie i warunki niż AliorBank ?

Widzę ziomka ze Szczecina. Tak się składa, że też potrzebuję kasy. Czy udało Ci się coś zdobyć na firmę ?

Z tego co się orientuję, to nieżle działacie. To o was tak się rozpisują się ? Nie wiem czy to nie czasem Wasi klakierzy tam pisują. Jeśli Jest naprawdę tak różowo, to gratuluję dobrego biznesu. Nie planuję konkurencji Wam robić - mam swoją branżę i do niej kilka groszy by mi się przydało.

Jeśli macie jakiegoś inwestora, to proszę o kontakt do niego.

Edited by Populista