rogoz 0 Report post Posted August 12, 2016 Hej, szukam porady: gdzie udać się po odzyskanie zwrotu z zlikwidowanej opłaty likwidacyjnej. Poliolokatę miałem w firmie Skandia. Wiem ze o tego roku moża ubiegać się o zwrot poniesionych kosztów, no ale gdzie? Share this post Link to post Share on other sites
DaveL 0 Report post Posted August 26, 2016 A co to znaczy, że od tego roku się można ubiegac? co do tych polis to czytalem, że ludzie sklądają pozwy i odzyskują kase. chyba musisz w necie poszukac ale pewnie bez prawnika sięnie obejdzie. Share this post Link to post Share on other sites
michalowski 0 Report post Posted August 30, 2016 (edited) Ja właanie zlożyłem pozew do sądu o zwrot opłaty, skontawałem się z adwokatem na tej stronie http://oplatylikwidacyjne24.pl/ i reszta już szybko poszła. Do tej pory wszystko przebiegło bez problemów i wierzę, że odzyskam całą kwotę, bo adwokat dokładnie mi wyjaśnił ten mechanizm i te opłaty likwidacyjne są po prostu niezgodne z prawem. Edited August 30, 2016 by michalowski Share this post Link to post Share on other sites
siodemczak 0 Report post Posted September 28, 2016 Uderzaj prosto do kancelarii prawnych. Mogę Ci polecić z autopsji tę polisolokaty.com bo mi osobiście pomogli. Musisz się nastawić że to nie będzie prosta sprawa, ale jesteś na wygranej pozycji. Tak naprawdę z dobrymi prawnikami sprawa jest niemalże pewnym zwycięstwem, ale to trwa miesiącami. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted April 6, 2017 Sporo się teraz mówi o tych polisolokatach. I to w złych słowach. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dawid55 Report post Posted April 10, 2017 Witam. Z polisolokatami nie ma żartów. Sam dałem się "nabić w polisę" i straciłem przez to zdrowie, no i oszczędności. Ta naprawdę gdyby nie pomoc Kancelarii Lex z Wrocławia, to nie odzyskałbym pieniędzy. Sprawa do łatwych nie należała, ale kancelaria podeszła z zaangażowanie i... udało się Share this post Link to post Share on other sites