Guest kryspin Report post Posted August 9, 2016 Zastanawiam się czy jest możliwość naprawy odprysku na szybie czy takie uszkodzenie wiąże się tylko z wymianą. Mieliście kiedyś taki problem? Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 14, 2017 Ja całej szyby nie musiałam wymieniać po odprysku. Share this post Link to post Share on other sites
Amy_25 0 Report post Posted March 24, 2017 Chyba wszystko zależy od rodzaju i wielkości uszkodzenia, ale więcej informacji udzieli ci na pewno mechanik. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted March 30, 2017 Mechanik albo pracownik firmy wstawiającej szyby. Przednia nie może być uszkodzona. Share this post Link to post Share on other sites
yogi 0 Report post Posted May 7, 2021 Oczywiście jak najszybciej musisz z tym jechać na warsztat. Myślę, że dobrym wyborem będzie blacharstwo i lakiernictwo Kraków: http://autoserwiskrak.pl/ . Ja jestem bardzo zadowolona ze świadczonych przez nich usług. Share this post Link to post Share on other sites