Halina Gozdecka 0 Report post Posted June 9, 2016 Witam! Nowa oferta pożyczki dla firm jednoosobowych oraz spółek -kwota do 500 tys. - środki z funduszy unijnych, - pożyczka niewidoczna w BIK ( nie obniża zdolności kredytowej), -bez zabezpieczenia. Zapraszam do kontaktu Halina Gozdecka tel.572-444-225, e-mail optima1@op.pl Share this post Link to post Share on other sites
Borat 1 Report post Posted July 12, 2016 Pół miliona bez zabezpieczenia HAHAHA. Niech nikt nie bierze tego serio. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Halina Report post Posted October 26, 2016 A taki komentarz można traktować poważnie? Jestem w branży finansowej od 1993 roku, a szanowny komentator od kiedy? Mam w ofercie kredyty do 2 mln bez zabezpieczenia i są realizowane, a to ,że ich nie znasz nie oznacza, że ich nie ma. Może więc zamiast się ośmieszać pisząc tego typu mądrości należałoby się raczej dokształcić? Wiedzy nigdy za dużo. Życzę owocnej nauki. Halina Gozdecka Tel.572-444-225 Share this post Link to post Share on other sites
Mastaler 1 Report post Posted November 8, 2016 Co musiał bym spełnić, żeby dostać pożyczkę na 30 000 zł na zakup sprzętu do myjni samochodowej : http://www.myjniaautospa.pl/ ? Przydało by nam się kilka dodatkowych odkurzaczy piorących. Szukamy tanich sposobów finansowania zakupu. Share this post Link to post Share on other sites
necron217 0 Report post Posted November 17, 2016 Jeżeli ktoś prowadzi małą działalność a potrzebuje pożyczki pozabankowej na firmę to ciekawą ofertę pod tym kątem ma Fundusz Mikro Share this post Link to post Share on other sites
moniak_info 0 Report post Posted March 17, 2017 A taki komentarz można traktować poważnie? Jestem w branży finansowej od 1993 roku, a szanowny komentator od kiedy? Mam w ofercie kredyty do 2 mln bez zabezpieczenia i są realizowane, a to ,że ich nie znasz nie oznacza, że ich nie ma. Może więc zamiast się ośmieszać pisząc tego typu mądrości należałoby się raczej dokształcić? Wiedzy nigdy za dużo. Życzę owocnej nauki. Halina Gozdecka Tel.572-444-225 Ciężko jest traktować poważnie przedsiębiorcę, który nie funkcjonuje nigdzie w internecie. Nie ma Pani ani strony internetowej, nie ma żadnych danych. Wierzyć na słowo to jest bardzo odważny krok. Więc może mogłaby się Pani nieco lepiej zaprezentować, jakieś konkretne dane firmy itd. Share this post Link to post Share on other sites