Halina Gozdecka 0 Report post Posted February 22, 2016 Witam! Szeroka oferta kredytów dla przedsiębiorców na preferencyjnych warunkach, wiele banków, pożyczki pozabankowe oraz z funduszy UE -do 2 mln bez zabezpieczenia, -do 600 tys. bez zdolności kredytowej, -do 500 tys. bez ZUS i US, bez udokumentowanych dochodów, -do 400 tys. dla wolnych zawodów na oświadczenie, bez ZUS i US, -do 150 tys. na start działalności gospodarczej bez zabezpieczenia, -kredyty inwestycyjne, także dla spółek z o.o. i spółek celowych, -obrotowe, -hipoteczne dla firm, -leasing, faktoring, -najtaniej na rynku, odsetki poniżej 5% w skali roku, -duża liczba zapytań nie stanowi problemu. Pomoc doradcy z wieloletnim doświadczeniem, wysoka skuteczność, szybka realizacja. Zapraszam do kontaktu Halina Gozdecka tel.572-444-225. Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted February 26, 2016 Co masz na myśli pisząc pomoc doradcy? Pytam, bo dla mnie doradca to bardziej ktoś neutralny, natomiast jedna firma ma raczej przedstawicieli niż doradców. Doradca ma dużo opcji do wyboru i wybiera najkorzystniejszą dla klienta. Share this post Link to post Share on other sites
Halina Gozdecka 0 Report post Posted February 29, 2016 Ja mam do wyboru ponad sto opcji różnych form finansowania, nie jestem przedstawicielem żadnej firmy, ale nie w tym rzecz. Jeżeli jesteś osobą poszukującą kredytu chętnie pomogę, proponuję rozmowę o konkretach- proszę o przedstawienie swojej sytuacji zawodowej, oczekiwań jeśli chodzi o rodzaj i kwotę kredytu. Zapraszam do kontaktu Halina Gozdecka Share this post Link to post Share on other sites