kałaczek 0 Report post Posted January 29, 2016 Hej wszystkim poszukuję pomocy przy polisolokacie. Chce wyjść z tego produktu, tylko najgorsze są te póżniejsze opłaty. I słyszałam, że bez pozwu się nie obejdzie. Chyba, że ktoś zna jakiś inny sposób? Co mogę zrobić? Share this post Link to post Share on other sites
jupiterka 0 Report post Posted February 1, 2016 Nom to prawda, bez opłat się nie obejdzie. Dobrze zrobisz jak skontaktujesz się z prawnikiem. Ja miałam podobny problem i mogę Ci polecić Kancelarię Invictus z Wrocławia. Tutaj masz ich numer: 733 171 161, ja do nich dzwoniłam i załatwiłam sprawę, spróbuj . Share this post Link to post Share on other sites
natka 0 Report post Posted February 2, 2016 a gdzie masz założoną ta polisolokatę?? Share this post Link to post Share on other sites
balton 0 Report post Posted February 8, 2016 ostatnio proponowano mi polisolokate dobrze że się nie zdecydowałem Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted February 26, 2016 (edited) Zależy gdzie. Ja miałem kiedyś jeden bank komercyjny. Zerwałem,a minusem było to, że straciłem część odsetek. A czemu właściwie chcesz zerwać? http://kredyty-trojmiasto.pl/ Edited February 26, 2016 by Maklein Share this post Link to post Share on other sites